ေႏြရာသီမို႔အရြက္ေတြစိမ္းစိမ္းစိုစိုနဲ႔ အေလ့က်ေပါက္ေနတဲ့ ပန္း၀ါ၀ါေလးေတြက ေျမေပၚမွာျဖန္႔က်က္ထား ထားသလိုအရမ္းလွပတဲ့အခ်ိန္မွာ ကၽြန္မအတြက္ေတာ့ ေအးလို႔အျပင္ေတာင္မထြက္ရဲဘူး... အာရွမွာအေန ၾကာလို႔ ခႏၱာကိုယ္က အသာမက်ေသးဘူးလို႔ သူငယ္ခ်င္းေတြကေျပာေပမယ့္ ဒီလိုေအးရင္ asia ကိုျပန္ေျပး ခ်င္တာပါဘဲ။
ရာသီဥတုသာယာလို႔ အမ်ားက အျပင္ထြက္ဖို႔.. ေလွ်ာက္လည္ၾကဖို႔ ျပင္ေနေပမယ့္ ကၽြန္မကေတာ့ အရြက္စိမ္းေတြ႔သမွ်အကုန္ကိုစားခ်င္ေနေတာ့တာ...ဒီေန႔ေတာ့ တရုတ္တန္းဘက္ကိုသြားပီး အရြက္စိမ္း ေတြ႔သမွ်အမ်ိဳးစံု၀ယ္လာပီး သုိထားလိုက္တယ္။
ဒီေန႔ေတာ့ ေရမုန္ညွင္း ကို အရသာထပ္ေပါင္းတဲ့အေနနဲ႔ ပင္အပ္မိႈေလးနဲနဲ နဲ႔ဆူးပုတ္ရြက္ေရာထည့္ပီးစိမ္းစိမ္းေလးသုတ္စားျဖစ္တယ္။
မႈိကခ်ဳိတယ္၊ ဆူးပုတ္က အနံ႔ျပင္းတယ္.. ေရမႈန္ညွင္းက ခါးသက္သက္နဲ႔စိမ့္တယ္။
ဆူးပုတ္ရြက္ေလးနဲနဲ ေတာ့ ပါတယ္.. အနံ႔ေလးျပင္သြားေအာင္..အနံ႔မၾကိဳက္တဲ့သူေတြအတြက္ေတာ့ အဆင္ေျပမွာမဟုတ္ဘူး။
ေရေႏြးဆူပြက္ပြက္မွာ ေဆးထားတဲ့အရြက္ေလးေတြထည့္ေဖ်ာျပီးေတာ့ ခပ္ထူထူေလးလွီး.. ၾကက္သြန္နဲ႔င၇ုတ္သီးစိမ္း၊ ဆီစိမ္းေမႊးေမႊးထည့္..အခ်ဥ္အတြက္သံပရာေလးတစ္စိ္ပ္ ညွစ္ပီး သုတ္စားရံုပါဘဲ။
အိမ္မွာ ဟင္းခ်က္ရင္းက်န္တဲ့အရြက္စိမ္းေလးေတြ ၃ -၄ မ်ိဳးေပါင္းပီးသုပ္စားလဲရပါတယ္..
အရသာစံုအသုပ္ေလးေပါ့။
ရာသီဥတုသာယာလို႔ အမ်ားက အျပင္ထြက္ဖို႔.. ေလွ်ာက္လည္ၾကဖို႔ ျပင္ေနေပမယ့္ ကၽြန္မကေတာ့ အရြက္စိမ္းေတြ႔သမွ်အကုန္ကိုစားခ်င္ေနေတာ့တာ...ဒီေန႔ေတာ့ တရုတ္တန္းဘက္ကိုသြားပီး အရြက္စိမ္း ေတြ႔သမွ်အမ်ိဳးစံု၀ယ္လာပီး သုိထားလိုက္တယ္။
ဒီေန႔ေတာ့ ေရမုန္ညွင္း ကို အရသာထပ္ေပါင္းတဲ့အေနနဲ႔ ပင္အပ္မိႈေလးနဲနဲ နဲ႔ဆူးပုတ္ရြက္ေရာထည့္ပီးစိမ္းစိမ္းေလးသုတ္စားျဖစ္တယ္။
မႈိကခ်ဳိတယ္၊ ဆူးပုတ္က အနံ႔ျပင္းတယ္.. ေရမႈန္ညွင္းက ခါးသက္သက္နဲ႔စိမ့္တယ္။
ဆူးပုတ္ရြက္ေလးနဲနဲ ေတာ့ ပါတယ္.. အနံ႔ေလးျပင္သြားေအာင္..အနံ႔မၾကိဳက္တဲ့သူေတြအတြက္ေတာ့ အဆင္ေျပမွာမဟုတ္ဘူး။
ေရမုန္ညွင္း သုပ္ |
အိမ္မွာ ဟင္းခ်က္ရင္းက်န္တဲ့အရြက္စိမ္းေလးေတြ ၃ -၄ မ်ိဳးေပါင္းပီးသုပ္စားလဲရပါတယ္..
အရသာစံုအသုပ္ေလးေပါ့။
Comments
Post a Comment
ကူးကူးေရ...