ကာေရဗီယန္ငါးဥ...ဆိုပါလား....တစ္ခါမွၾကားဘူး၀ူး...ဟီဟီး
အၾကံကုန္ထုတ္သုံုးမရတဲ့အဆံုးမွာ ေစ်းကိုသြားေမးလဲသိ၀ူးတဲ့....
ေနာက္ဆံုးေတာ့ chef tony ကိုဘဲေမးရေတာ့တာေပါ့.. သူကလဲေၿပၿပမလို႕က
connection ကအရမ္းကိုဆိုးေနေတာ့ရွင္းၿပလို႔မရဘူး..ကၽြန္မကလဲအေကာင္းၿပရင္ေတာင္
အရိပ္ၿမင္တာမဟုတ္ (ဆိုးတာအဲလို)...ဟိုရွာဒီရွာနဲ႔ ကာေရဗီယန္ငါ;ဘယ္လိုခ်က္လဲဆိုတာ
ကိုယ့္ဘာသာကိုယ္ အာဖ်ံကြီးလုပ္လိုက္ပါတယ္...
- ငါး ကိုေရစင္ေအာင္ေဆးပါ..
- နံနံပင္မ်ားကိုႏုတ္ႏုတ္စင္းထားပါ..
-သရက္သီးမ်ားကိုအခြံႏႊာပါးပါးလီွးထားပါ..
-၀ိုင္အၿဖဴ အနဲငယ္ကိုအသင့္ၿပင္ထားပါ..
-ဟင္းခ်က္အႏွစ္မ႕ႈန္ကိုအဆင္သင့္ထုတ္ထားပါ..
ၿပီးရင္ေတာ့.. ဆီကိုပူေအာင္တည္ၿပီး မီးမွ်င္းမွ်င္းနဲ႔ ငါးအေပၚယံေလးေတြတင္းသြား
ေအာင္ေၾကာ္ရပါတယ္။ ၿပီးတာနဲ႔ သရက္သီးအမွည့္ပါးပါးလွီးထားတာကိုထည့္ပါ။
ၿပီးရင္ဟင္းခ်က္အႏွစ္မႈန္႔ကိုေရာေမႊၿပီး ၀ိုင္ၿဖဴအနဲငယ္ထည့္ၿပီးက်က္ေအာင္ခ်က္ပါ။
ၿပီးရင္ေတာ့နံနံပင္ႏုတ္ႏုတ္စင္းထားတာကိုထည့္ေမႊလိုက္ရင္ရပါၿပီ....
အေပါ့အငံကေတာ့ကိုယ့္အၾကိဳက္နဲ႔ကိုယ္ေပါ့... ကၽြန္မကေတာ့ၾကိဳက္၀ူးး....
ၿမန္မာထမင္းဟင္းကလြဲလို႔..... :D
အၾကံကုန္ထုတ္သုံုးမရတဲ့အဆံုးမွာ ေစ်းကိုသြားေမးလဲသိ၀ူးတဲ့....
ေနာက္ဆံုးေတာ့ chef tony ကိုဘဲေမးရေတာ့တာေပါ့.. သူကလဲေၿပၿပမလို႕က
connection ကအရမ္းကိုဆိုးေနေတာ့ရွင္းၿပလို႔မရဘူး..ကၽြန္မကလဲအေကာင္းၿပရင္ေတာင္
အရိပ္ၿမင္တာမဟုတ္ (ဆိုးတာအဲလို)...ဟိုရွာဒီရွာနဲ႔ ကာေရဗီယန္ငါ;ဘယ္လိုခ်က္လဲဆိုတာ
ကိုယ့္ဘာသာကိုယ္ အာဖ်ံကြီးလုပ္လိုက္ပါတယ္...
- ငါး ကိုေရစင္ေအာင္ေဆးပါ..
- နံနံပင္မ်ားကိုႏုတ္ႏုတ္စင္းထားပါ..
-သရက္သီးမ်ားကိုအခြံႏႊာပါးပါးလီွးထားပါ..
-၀ိုင္အၿဖဴ အနဲငယ္ကိုအသင့္ၿပင္ထားပါ..
-ဟင္းခ်က္အႏွစ္မ႕ႈန္ကိုအဆင္သင့္ထုတ္ထားပါ..
ၿပီးရင္ေတာ့.. ဆီကိုပူေအာင္တည္ၿပီး မီးမွ်င္းမွ်င္းနဲ႔ ငါးအေပၚယံေလးေတြတင္းသြား
ေအာင္ေၾကာ္ရပါတယ္။ ၿပီးတာနဲ႔ သရက္သီးအမွည့္ပါးပါးလွီးထားတာကိုထည့္ပါ။
ၿပီးရင္ဟင္းခ်က္အႏွစ္မႈန္႔ကိုေရာေမႊၿပီး ၀ိုင္ၿဖဴအနဲငယ္ထည့္ၿပီးက်က္ေအာင္ခ်က္ပါ။
ၿပီးရင္ေတာ့နံနံပင္ႏုတ္ႏုတ္စင္းထားတာကိုထည့္ေမႊလိုက္ရင္ရပါၿပီ....
အေပါ့အငံကေတာ့ကိုယ့္အၾကိဳက္နဲ႔ကိုယ္ေပါ့... ကၽြန္မကေတာ့ၾကိဳက္၀ူးး....
ၿမန္မာထမင္းဟင္းကလြဲလို႔..... :D
Comments
Post a Comment
ကူးကူးေရ...