နည်းပေါင်းစုံနဲ့စမ်းကြည့်ပီးအဆင်ပြေလို့ ထပ်ရှယ်လိုက်ပါတယ်။ Yellow Pea ပဲစေ့လေးတွေကိုရေတစ်ညစိမ်၊ ဇကာနဲ့စစ်ပြီး ရေတစ်ရက် ၂ခါလောင်းပေးပြီးအဖုံးအုပ်ထားရင် ၂ရက်ဆို အမြီးလေးနဲ့ပဲလေးတွေအဆင်သင့်ရပါပြီ။ ဇလုံထဲကိုပဲညှောင့်စေ့လေးတွေထည့်၊ ပဲငံပြာရည်အချိ ုရယ်၊ ထညက်ခဲလေးတွေခြေထားတာရယ်ကို (အချိ ုပမာဏကကိုယ့်စိတ်ကြိ ုက်ကိုယ်ထည့်ပါမယ်) ထည့်ပြီး လက်လေးနဲ့ဖွဖွလုံးပြီးနယ်လိုက်ပါ။ ပဲကအရေလေးတွေနဲနဲထွက်လာမယ် ဒီတိုင်းဘဲအကုန်ပေါင်းအိုးထဲထည့်ပါ။ ရေလုံးဝထပ်မထည့်ပါဘူး၊ ကူးအတွက်တော့ဆောဒါလဲမတည့်လို့မထည့်ပါဘူး။ ပေါင်းအိုးစတည်ပြီး ၁၀ ခါအသံမြည်အော် ပြီးတာနဲ့ မီးပိတ်လိုက်ပါ။ အေးတဲ့အထိခဏစောင့်ပြီး ရင်တော့ ပဲလုံးပုံမပျက်ဘဲ အရမ်းနူးအိပြီး အရသာရှိတဲ့ပဲပြုတ်ချို စိမ့်လေးရပါပြီ။ 1 2 3 4
ကျွန်မချစ်တဲ့မိသားစုလေးရှိတယ်။လေးစားမြတ်နိုးရတဲ့ချစ်သူတစ်ယောက်ရှိတယ်။ တစ်နေ့၊ကျွန်မမရှိတော့တဲ့တစ်နေ့၊ဒါမှမဟုတ်ပြန်ဆုံတဲ့တစ်နေ့မှာအမှတ်တရဖြစ်အောင်ရင်ထဲကစကားတွေ၊ခံစားချက်တွေ၊အတွေ့ကြုံတွေ၊ ချက်ဖြစ်တာလေးတွေနဲ့ဝေမျှခြင်တာလေးတွေ၊ကိုဒီထဲမှာသွန်ချထားတယ်။
ကူကူးေရ..
ReplyDeleteစားခ်င္လိုက္တာမေျပားနဲ ့
သရက္ခ်ဥ္တဲ့အဟင့္အဟင့္းးးးးးးးးးးးးးး
သရက္ခ်ဥ္ ၾကည္႔ရင္းနဲ႔သြားရည္က်တယ္ ကူးကူးရယ္။ ငါးပိရည္နဲ႔သရက္ခ်ဥ္၊ ငါးေျခာက္ေၾကာ္ လုိက္မွလုိက္ေနာ္။ တပန္းကန္ေလာက္ေပးပါလားလုိ႔။
ReplyDeleteဝိုးးးးးးးးးးမိုက္တယ္။ စားခ်င္လိုက္တာ
ReplyDeleteအင္း မ်က္ႏွာမွာ ၀က္ၿခံေတြ ထြက္လာဦးမယ္
ReplyDeleteRita ေရ ၀က္ၿခံတစ္လံုးေလာက္ေတာ့ မ်က္ႏွာမွာ ရွိဘူးခ်င္တယ္... တစခါမွရွိဘူးဘူး။။ မွဲ႕ေတြကေတာ့မ်ားၾကီး း(
ReplyDeleteကဲ.....မ်က္ႏွာမွာ၀က္ျခံထြက္ေစ..........
ReplyDelete