နည်းပေါင်းစုံနဲ့စမ်းကြည့်ပီးအဆင်ပြေလို့ ထပ်ရှယ်လိုက်ပါတယ်။ Yellow Pea ပဲစေ့လေးတွေကိုရေတစ်ညစိမ်၊ ဇကာနဲ့စစ်ပြီး ရေတစ်ရက် ၂ခါလောင်းပေးပြီးအဖုံးအုပ်ထားရင် ၂ရက်ဆို အမြီးလေးနဲ့ပဲလေးတွေအဆင်သင့်ရပါပြီ။ ဇလုံထဲကိုပဲညှောင့်စေ့လေးတွေထည့်၊ ပဲငံပြာရည်အချိ ုရယ်၊ ထညက်ခဲလေးတွေခြေထားတာရယ်ကို (အချိ ုပမာဏကကိုယ့်စိတ်ကြိ ုက်ကိုယ်ထည့်ပါမယ်) ထည့်ပြီး လက်လေးနဲ့ဖွဖွလုံးပြီးနယ်လိုက်ပါ။ ပဲကအရေလေးတွေနဲနဲထွက်လာမယ် ဒီတိုင်းဘဲအကုန်ပေါင်းအိုးထဲထည့်ပါ။ ရေလုံးဝထပ်မထည့်ပါဘူး၊ ကူးအတွက်တော့ဆောဒါလဲမတည့်လို့မထည့်ပါဘူး။ ပေါင်းအိုးစတည်ပြီး ၁၀ ခါအသံမြည်အော် ပြီးတာနဲ့ မီးပိတ်လိုက်ပါ။ အေးတဲ့အထိခဏစောင့်ပြီး ရင်တော့ ပဲလုံးပုံမပျက်ဘဲ အရမ်းနူးအိပြီး အရသာရှိတဲ့ပဲပြုတ်ချို စိမ့်လေးရပါပြီ။ 1 2 3 4
ကျွန်မချစ်တဲ့မိသားစုလေးရှိတယ်။လေးစားမြတ်နိုးရတဲ့ချစ်သူတစ်ယောက်ရှိတယ်။ တစ်နေ့၊ကျွန်မမရှိတော့တဲ့တစ်နေ့၊ဒါမှမဟုတ်ပြန်ဆုံတဲ့တစ်နေ့မှာအမှတ်တရဖြစ်အောင်ရင်ထဲကစကားတွေ၊ခံစားချက်တွေ၊အတွေ့ကြုံတွေ၊ ချက်ဖြစ်တာလေးတွေနဲ့ဝေမျှခြင်တာလေးတွေ၊ကိုဒီထဲမှာသွန်ချထားတယ်။
မိုက္တယ္ ဒါေလးေတာ့ျကိုက္သြားျပီ။ :)
ReplyDeleteတို ့လည္းၾကိဳက္တယ္
ReplyDeleteလာလည္တယ္..ကူကူး..စာက်က္ေလ..ဘာေတြလိုက္လုပ္ေနလဲ..စတာေနာ္း)
ReplyDeleteဘ၀လို ့ဘာလို ့ေခၚတာလည္းဟင္...
ReplyDeleteသိခ်င္လို ့၊၊
ကၽြန္ေတာ္ ေ၀းတာပဲေနမွာပါေနာ္၊၊
ေနမေကာင္ျဖစ္ရင္း ေခ်ာင္သြားတာလည္းျဖစ္နိင္တရ္၊၊
း(
အဲ
ReplyDeleteခ်စ္စရာေလး ဒီပို႔စ္ က
ဟိတ္ ဘာလဲ
စာလုပ္ေလ
မလုပ္ရင္လဲ မိႈ ဟင္းေလးဘာေလး ခ်က္
ျပီးရင္ တီ့ ဆီလဲတခြက္လာပို႔
အဲ
ReplyDeleteခ်စ္စရာေလး ဒီပို႔စ္ က
ဟိတ္ ဘာလဲ
စာလုပ္ေလ
မလုပ္ရင္လဲ မိႈ ဟင္းေလးဘာေလး ခ်က္
ျပီးရင္ တီ့ ဆီလဲတခြက္လာပို႔