နာမည္ၾကားတာနဲ႔ စိတ္မညစ္သြားနဲ႔အံုး... စားဖူးမွအရသာရွိမွန္းသိတာ.... ကၽြန္မတို႔ဦး၀ိစာရလမ္းမွာေနတံုးကညေနပိုင္းဆိုမိသားစုလမ္းေလွ်ာက္ရင္း လွ်ာက္လမ္းေဘးကအပင္အံုေတြေပၚႏြယ္တက္ေပါက္ေနတဲ့ေခြးအိီးပုတ္ ညြန္႔ေတြခူးခူးလာတတ္တယ္...အန္ကယ္တစ္ေယာက္ကေျပာဖူးတယ္ ေဆးဖက္အေတာ္၀င္တဲ့အပင္တဲ့။ကၽြန္မကေတာ့မၾကိဳက္ဘူး။နံလို႕... ဒါေပမယ့္အနံ႔က ေဘာစကိုင္းညြန္႔အစိမ္းလိုအနံ႕မ်ိဳးပါ။ က်မ္းမာေရးအတြက္ေကာင္းတယ္ ေျပာတာဘဲ.. ေခြးအီးပုတ္သီးကိုေတာ့ ေတာင္ငူ၊ တာေျပာဘက္ေရာက္မွစားဖူးတာပါ.. ငပိရည္ရယ္၊ တာလေပါ့ရယ္.. ေခြးအီးပုတ္သီးတို႔စရာရယ္... စေတြ႔ေတြ႔ျခင္းက မစားရဲဘူး.. မဲမဲ ၾကီး တကယ့္ ေခြးဟိုဟာအေျခာက္လုိဘဲလို႕... ေနာက္မွ ျခံဳပုတ္ေတြၾကား ႏြယ္နဲ႔ ေပါက္ေနတဲ့ အပင္ေတြကေန အသီးေတြလိုက္ခူးမွ အသီးအစစ္လို႔ျမင္ရပီး မွဘဲ စားရဲေတာ့တယ္.. စားၾကည့္တာ ေမ်ာက္ငိုသီးလိုဘဲ..အရသာက ဒညင္းသီးအႏုေလးလို အနံ႔ျပင္းျပင္းနဲ႔ ၾကြပ္ၾကြပ္ေလး..အရမ္းစားလို႔ေကာင္းတယ္... စားပီးရင္ လွ်ာေတြမဲေနတာကလြဲလိဳ႕ပါ.. စားဖူးတဲ့သူလဲရွိမွာပါေနာ္... မသိေသးသူေတြအတြက္ ဗဟုသုတအျဖစ္တင္ေပးလိုက္ပါတယ္။ ကၽြန္မဆီေရာက္ေတာ့ ၁ ပတ္ေလာက္ၾကာသြားပီ... ဒါေ...
ကျွန်မချစ်တဲ့မိသားစုလေးရှိတယ်။လေးစားမြတ်နိုးရတဲ့ချစ်သူတစ်ယောက်ရှိတယ်။ တစ်နေ့၊ကျွန်မမရှိတော့တဲ့တစ်နေ့၊ဒါမှမဟုတ်ပြန်ဆုံတဲ့တစ်နေ့မှာအမှတ်တရဖြစ်အောင်ရင်ထဲကစကားတွေ၊ခံစားချက်တွေ၊အတွေ့ကြုံတွေ၊ ချက်ဖြစ်တာလေးတွေနဲ့ဝေမျှခြင်တာလေးတွေ၊ကိုဒီထဲမှာသွန်ချထားတယ်။
ပံုေတြ လာၾကည့္သြားတယ္ ..
ReplyDeleteပံုေလးေတြမွာ
Label ေလး ေတြနဲ႕ ဆို
ပိုေကာင္း ဘူးးးလားးး ... >>>
Marvellous pictures!!I love Shan State!!!
ReplyDeleteေဆာင္းႏွင္းေရ.. label တပ္ဖို႕မအားလို႔ပါ..ပီးေတာ့ ပံုေတြၾကည့္ရင္လဲ ဘာေတြလဲဆိုတာရွင္းေနတာမို႔မတပ္ေတာ့တာပါ။
ReplyDeleteသိခ်င္တဲ့ပံုရွိရင္ေမးေလ..ေျပာျပမယ္ေနာ္။
Yuya.. ဟုတ္တယ္.. ကူးလဲအဲဒီေဒသေလးအရမ္း ခ်စ္တယ္။
စႏၵကူးေရ..အင္းထဲအလြမ္းေျပၾကည့္ရလို႕..ေက်းဇူးေနာ္။ ပံုေလးေတြကလွတယ္။ ေနရာလဲ စံုတယ္။ တို႕ဒီတေခါက္ျပန္တံုးက အဲဒီဖက္ကရြာေတြကို မေရာက္ခဲ့ဘူး။
ReplyDeleteမိုးဦးေရ.. ေက်းဇူးပါ..
ReplyDeleteကူးလဲအရမ္းႏွစ္သက္ပါတယ္..