နည်းပေါင်းစုံနဲ့စမ်းကြည့်ပီးအဆင်ပြေလို့ ထပ်ရှယ်လိုက်ပါတယ်။ Yellow Pea ပဲစေ့လေးတွေကိုရေတစ်ညစိမ်၊ ဇကာနဲ့စစ်ပြီး ရေတစ်ရက် ၂ခါလောင်းပေးပြီးအဖုံးအုပ်ထားရင် ၂ရက်ဆို အမြီးလေးနဲ့ပဲလေးတွေအဆင်သင့်ရပါပြီ။ ဇလုံထဲကိုပဲညှောင့်စေ့လေးတွေထည့်၊ ပဲငံပြာရည်အချိ ုရယ်၊ ထညက်ခဲလေးတွေခြေထားတာရယ်ကို (အချိ ုပမာဏကကိုယ့်စိတ်ကြိ ုက်ကိုယ်ထည့်ပါမယ်) ထည့်ပြီး လက်လေးနဲ့ဖွဖွလုံးပြီးနယ်လိုက်ပါ။ ပဲကအရေလေးတွေနဲနဲထွက်လာမယ် ဒီတိုင်းဘဲအကုန်ပေါင်းအိုးထဲထည့်ပါ။ ရေလုံးဝထပ်မထည့်ပါဘူး၊ ကူးအတွက်တော့ဆောဒါလဲမတည့်လို့မထည့်ပါဘူး။ ပေါင်းအိုးစတည်ပြီး ၁၀ ခါအသံမြည်အော် ပြီးတာနဲ့ မီးပိတ်လိုက်ပါ။ အေးတဲ့အထိခဏစောင့်ပြီး ရင်တော့ ပဲလုံးပုံမပျက်ဘဲ အရမ်းနူးအိပြီး အရသာရှိတဲ့ပဲပြုတ်ချို စိမ့်လေးရပါပြီ။ 1 2 3 4
ဘာလီ က လွပတဲ့ ကြ်န္းေလးပါ၊ ခဏခဏေရာက္ျဖစ္တယ္၊ ဧည္႔ဝတ္ေက်ၾကပါတယ္၊ လူေကာင္းရွိသလုိ၊ လူဆုိးလဲရွိေလေတာ့၊ သတိထားပါ၊ Kuta beach ပဲအလည္မ်ားပါတယ္၊ ေန႔ ပင္လယ္ ည ေသာက္ၾကေပါ့ Kutaက pubs, bars, discotheques, and night clubs စုံတယ္၊ မူးယစ္ေဆးထဲ့တတ္တယ္ သတိထားပါ၊ အခ်ိန္ရရင္ မီးေတာင္ဘက္ႏွင့္ စုိက္ခင္းဆီေတြသြားပါ၊ ေပ်ာ္ရႊင္ပါေစ။
ReplyDeleteဟုတ္..ေက်းဇူးပါ...
ReplyDeleteအလုပ္နဲ႔သြားမွာမို႔ လည္ခ်ိန္ေတာ့အနဲငယ္ရမယ္ထင္တာပါဘဲ။ း)
အားက်တာေတာ့ သူမ်ားေတြကုိ
ReplyDeleteခဏခဏ ဟုိသြား ဒီသြား
တုိ႕မ်ားကေတာ့ ေျခခ်ဳပ္မိေနတယ္
၀ါး၀ါး၀ါး
အားက်ရံုပဲ တတ္ႏုိင္ပါေတာ့တယ္
အေတြ ့ျကံုေလးေတြ ေရးေပးအုန္းေနာ္
ReplyDelete