နာမည္ၾကားတာနဲ႔ စိတ္မညစ္သြားနဲ႔အံုး... စားဖူးမွအရသာရွိမွန္းသိတာ.... ကၽြန္မတို႔ဦး၀ိစာရလမ္းမွာေနတံုးကညေနပိုင္းဆိုမိသားစုလမ္းေလွ်ာက္ရင္း လွ်ာက္လမ္းေဘးကအပင္အံုေတြေပၚႏြယ္တက္ေပါက္ေနတဲ့ေခြးအိီးပုတ္ ညြန္႔ေတြခူးခူးလာတတ္တယ္...အန္ကယ္တစ္ေယာက္ကေျပာဖူးတယ္ ေဆးဖက္အေတာ္၀င္တဲ့အပင္တဲ့။ကၽြန္မကေတာ့မၾကိဳက္ဘူး။နံလို႕... ဒါေပမယ့္အနံ႔က ေဘာစကိုင္းညြန္႔အစိမ္းလိုအနံ႕မ်ိဳးပါ။ က်မ္းမာေရးအတြက္ေကာင္းတယ္ ေျပာတာဘဲ.. ေခြးအီးပုတ္သီးကိုေတာ့ ေတာင္ငူ၊ တာေျပာဘက္ေရာက္မွစားဖူးတာပါ.. ငပိရည္ရယ္၊ တာလေပါ့ရယ္.. ေခြးအီးပုတ္သီးတို႔စရာရယ္... စေတြ႔ေတြ႔ျခင္းက မစားရဲဘူး.. မဲမဲ ၾကီး တကယ့္ ေခြးဟိုဟာအေျခာက္လုိဘဲလို႕... ေနာက္မွ ျခံဳပုတ္ေတြၾကား ႏြယ္နဲ႔ ေပါက္ေနတဲ့ အပင္ေတြကေန အသီးေတြလိုက္ခူးမွ အသီးအစစ္လို႔ျမင္ရပီး မွဘဲ စားရဲေတာ့တယ္.. စားၾကည့္တာ ေမ်ာက္ငိုသီးလိုဘဲ..အရသာက ဒညင္းသီးအႏုေလးလို အနံ႔ျပင္းျပင္းနဲ႔ ၾကြပ္ၾကြပ္ေလး..အရမ္းစားလို႔ေကာင္းတယ္... စားပီးရင္ လွ်ာေတြမဲေနတာကလြဲလိဳ႕ပါ.. စားဖူးတဲ့သူလဲရွိမွာပါေနာ္... မသိေသးသူေတြအတြက္ ဗဟုသုတအျဖစ္တင္ေပးလိုက္ပါတယ္။ ကၽြန္မဆီေရာက္ေတာ့ ၁ ပတ္ေလာက္ၾကာသြားပီ... ဒါေ...
ကျွန်မချစ်တဲ့မိသားစုလေးရှိတယ်။လေးစားမြတ်နိုးရတဲ့ချစ်သူတစ်ယောက်ရှိတယ်။ တစ်နေ့၊ကျွန်မမရှိတော့တဲ့တစ်နေ့၊ဒါမှမဟုတ်ပြန်ဆုံတဲ့တစ်နေ့မှာအမှတ်တရဖြစ်အောင်ရင်ထဲကစကားတွေ၊ခံစားချက်တွေ၊အတွေ့ကြုံတွေ၊ ချက်ဖြစ်တာလေးတွေနဲ့ဝေမျှခြင်တာလေးတွေ၊ကိုဒီထဲမှာသွန်ချထားတယ်။
ကၽြဲမ်ားပယ္ပယ္နယ္နယ္ဓါတ္ပံုရိုက္ထားတယ္
ReplyDeleteေစာင္းေလးပါေလးတီးျပ တတ္ႏိုင္ယင္လင္းကြင္းတီးျပၾကည္႕
ကူကူးေရစတာ
ခင္တဲ႕ဥဥ
ကူးကူးေရ ႕ ႕ ႕
ReplyDeleteအဲ့ဒါ ဘယ္ေနရာလဲဟင္ ရွမ္းျပည္ဘက္လား
ျမန္မာျပည္မဟုတ္ဘူးမမလုလု.. အဲဒါ ကူးေနတဲ့ ကၽြန္းေလးကေန ၅ နာရီကားစီး... (၂) နာရီ ေမာ္ေတာ္ဘုတ္စီးရင္ေရာက္တဲ့ ေတာနယ္ေလးတစ္ခု ပါ..စပါးေတြစိုက္တယ္ေလ..
ReplyDeleteဥဥရယ္.. တီးခ်င္ပါေသာ္လည္း..ေစာင္းကမရွိ... း(
ReplyDeleteကူးကူးေရ...
ReplyDeleteရြာကို လြမ္းသြားတယ္...
ေအာ္ငါက ၿမန္မာကထင္လို ့ဘယ္ဟုတ္မလည္း
ReplyDeleteဘာၿဖစ္ၿဖစ္ ဒီရႈခင္းေလးေတြၾကည့္ရတာလြမ္းတယ္ဟာ