Skip to main content

သီးေမႊးဌက္ေပ်ာသီးပူတင္း

ဌက္ေပ်ာသီးကို ပူတင္းလုပ္ထားတာ၊ ႏွစ္ပတ္ေလာက္ေတာ့ၾကာခဲ့ပီ။ ဒီေန႔မွာ ပံုေတြ ထည့္လို႔ရတာမို တင္လိုက္ပါတယ္။ ဘာလုိ႔ခြက္ကေလးေတြနဲ႔ထည့္လဲဆိုတာ ေတာ့သူငယ္ခ်င္းေတြယူသြားေကၽြးရင္ လြယ္ေအာင္လို႔ပါ။ အမွန္က စကၠဴေလး တစ္ထပ္ခံရမွာ... ခြက္ေလးေတြဘဲ၀ယ္ပီ စကၠဴအခံေလးေတြ ၀ယ္ဖို႔ေမ့သြားတာနဲ႔။ ေအာက္မွာေထာပတ္ဆီေလးသုပ္ထားေတာ့ ဖုတ္ပီးက်က္ရင္နဲနဲေလာက္ ဇြန္းအရွည္ ေလးနဲ႔ ထိုးခြာလိုက္ရင္ၾကယ္ပံုေလးေတြရပါတယ္။ အပ်င္းေျပစားစား၊ ထမင္းစားပီး အခ်ိဳပြဲအေနနဲ႔စားစား၊ အလုပ္လုပ္ရင္းဗိုက္ဆာလို႔စားစား..အဟာရလဲရွိ...ဗိုက္လဲျပည့္တဲ့ ဌက္ေပ်ာသီးပူတင္းေလးပါ။
သီးေမႊး ၆ လံုး
ဂ်ံဳမႈန္႕ - ၃ ဇြန္း
ၾကက္ဥ ႏွစ္ - ၂ လံုး
ႏြားႏို႕ - ၂ ခြက္
သၾကားအနည္းငယ္
ေထာပတ္ဆီ ၁ ဇြန္း....
သီဟိုေစ့အနည္းငယ္



Comments

  1. အားပါးပါး စားခ်င္စရာေလးေတြ .. စားခ်င္လိုက္တာ .. :))

    ReplyDelete
  2. လွတယ္..စားခ်င္စရာေလး

    ReplyDelete
  3. လွတယ္ကူးးးးးကူးစ ္္ ္ ္ ္ ္ ္ ္
    လူလဲလွမ်က္လံုးလဲလွ
    မုန္ ့လဲလွ အကုန္လွ
    မမလွလွ
    ဟီဟီ ေပါးသြားတယ္သိလား

    ခ်စ္တဲ့
    ျမဴးေလး

    ReplyDelete
  4. စားေတာင္မစားရက္ေတာ့ဘူးကူးကူးရယ္

    ခ်စ္စရာေလးလုပ္ထားတာ။ အရသာရွိမယ့္ပံုဘဲ။

    ReplyDelete
  5. တစိခုေလာက္ေပးေကၽြးပါလား :D

    ReplyDelete
  6. ပူပူလာရင္ ဂယ္လုပ္ေကၽြးေနာ္။
    ထုေတာ႔ ၂ ထု ခ်ားတြားပီ။

    ReplyDelete
  7. ေအာ္ သူတို႔မ်ားက်ေတာ့လဲ လုပ္တတ္လိုက္တာေနာ္

    ReplyDelete
  8. မစႏၵကူး ခင္ဗ်ား လာလည္ပါတယ္။ က်ေနာ္ေရးတာ ဒီပုိ႔စ္နဲ႔ မပါတ္သတ္ပါဘူး ခင္ဗ်ာ ဒီလုိပါ အမ က်ေနာ္ေရးတဲ့ မူစလင္ပန္းအေပၚ ေရးသြားတာေလးကုိ ေၿပာခ်င္လုိ႔ပါ ခင္ဗ်။ ဒီလုိပါ အမရဲ့ စိတ္ဓာတ္ေတာ့ ေလးစားပါတယ္ဗ်ာ.. ဟုတ္ပါတယ္ အမေၿပာတာ မွန္တယ္ တၿခားဘာသာကုိ အသားလြတ္ေစာ္ကားသလုိ ဟာသလုပ္တာေတာ့ မေကာင္းပါဘူး ခင္ဗ်။ က်ေနာ္ေရးထာတာ တရားလြန္မွန္းလည္း သိပါတယ္ခင္ဗ်။ ဒါေပမဲ့ က်ေနာ္လဲ ေရးဖုိ႔ တုိက္ဆုိင္လာတာက တေၾကာင္း မူစလင္ဆုိတာ ဘာလဲလုိ႔ သိေနတာက တေၾကာင္း၊ စသည္ၿဖငိ့္ အေၾကာင္းေတြ တုိက္ဆုိင္သြားလုိ႔ ေရးၿဖစ္သြားတာပါ။ က်ေနာ္ လြန္မွန္းသိလုိ႔ ၿပန္ဖ်က္မယ္ ၾကံေတာ့ အမည္မသိ လူတေယာက္က စကားေၿပာတာ ရင့္သီးလုိ႔ ဖ်က္မယ္လုိ႔ စဥ္းစားထားတာ မဖ်က္ဘဲဆက္ထားလုိက္ပါတယ္။
    ေနာက္တခု အမမသိေသးရင္ ေအာက္ပါ လင့္မ်ားမွာ သြားေရာက္ဖတ္ရူပါ ခင္ဗ်. မူစလင္ဆုိတာ ဘာလဲသိခ်င္တယ္ဆုိရင္ေပါ့ ခင္ဗ်....။ ဘာၿဖစ္ၿဖစ္ပါ အမရဲ့ သတိေပးတာေလးကုိ အထူးပဲ ေက်းဇူးတင္ပါတယ္.. ေနာင္ကုိ စာေရးရင္ အမေၿပာတာ ေလးသတိရေနၿပီး ဆင္ၿခင္မိတာေပါ့ဗ်ာ။
    http://www.truthtube.tv/search.php?keyword=beheading&type=videos
    www.faithfreedom.org
    www.islam-watch.com
    www.jihad-watch.com
    http://bibleprobe.com/muhammad.htm
    http://www.masada2000.org/
    www.islam-watch.com
    http://www.primechoice.com/philosophy/listIslam.htm
    www.answering-islam.org
    http://www.primechoice.com/philosophy/listIslam.htm
    www.obsessionthemoive.com

    ဒါကေတာ့ ၿမန္မာေတြ ေရးတဲ့ မူစလင္အေၾကာင္းပါ လင့္ပါ ခင္ဗ်
    http://anti786.blogspot.com/

    http://myanmartruthers.blogspot.com/

    ေၾသာ္ဒါနဲ႔ သီးေမႊးပူတင္း အလကားရလုိ႔ အုပ္သြားတယ္ သိလား ဟဲဟဲဟဲ

    ReplyDelete
  9. ကူကူးေလး
    မမဂ်ာမုန္းအ၇မ္းၾကိဳက္တဲ့ပူတင္းေလးလာစားတယ္။
    အရမ္းကိုေကာင္းတယ္။
    သားသားအတြက္ပါယူသြားတယ္ေနာ္။
    ခ်စ္တဲ့မမ
    ဂ်ာမုန္း

    ReplyDelete
  10. လုပ္ထားတာ လွလုိ႔ မစားရက္ဘူး ကူးကူးေရ။

    ReplyDelete
  11. အိုးးးးးးးးးးး
    တစ္ခုေတာ႔ စားလိုက္အုံးမယ္ေနာ္။
    ျမင္ေတာ႔လဲ စားခ်င္သား။

    ReplyDelete
  12. သီေမႊးဌက္ေျပာသီးဆိုေတာ့ ေမႊးေနမွာပဲေနာ္.. စားခ်င္လိုက္တာ...မမကူးေရ...
    တပန္းလုံးပဲ မသြားၿပီ.. ဟိ (ေနာက္ဆုံးမွလဲလာေသး)

    ReplyDelete

Post a Comment

ကူးကူးေရ...

Popular posts from this blog

ေခြးအီးပုတ္သီး

နာမည္ၾကားတာနဲ႔ စိတ္မညစ္သြားနဲ႔အံုး... စားဖူးမွအရသာရွိမွန္းသိတာ.... ကၽြန္မတို႔ဦး၀ိစာရလမ္းမွာေနတံုးကညေနပိုင္းဆိုမိသားစုလမ္းေလွ်ာက္ရင္း လွ်ာက္လမ္းေဘးကအပင္အံုေတြေပၚႏြယ္တက္ေပါက္ေနတဲ့ေခြးအိီးပုတ္ ညြန္႔ေတြခူးခူးလာတတ္တယ္...အန္ကယ္တစ္ေယာက္ကေျပာဖူးတယ္ ေဆးဖက္အေတာ္၀င္တဲ့အပင္တဲ့။ကၽြန္မကေတာ့မၾကိဳက္ဘူး။နံလို႕... ဒါေပမယ့္အနံ႔က ေဘာစကိုင္းညြန္႔အစိမ္းလိုအနံ႕မ်ိဳးပါ။ က်မ္းမာေရးအတြက္ေကာင္းတယ္ ေျပာတာဘဲ.. ေခြးအီးပုတ္သီးကိုေတာ့ ေတာင္ငူ၊ တာေျပာဘက္ေရာက္မွစားဖူးတာပါ.. ငပိရည္ရယ္၊ တာလေပါ့ရယ္.. ေခြးအီးပုတ္သီးတို႔စရာရယ္... စေတြ႔ေတြ႔ျခင္းက မစားရဲဘူး.. မဲမဲ ၾကီး  တကယ့္ ေခြးဟိုဟာအေျခာက္လုိဘဲလို႕...  ေနာက္မွ ျခံဳပုတ္ေတြၾကား ႏြယ္နဲ႔ ေပါက္ေနတဲ့ အပင္ေတြကေန အသီးေတြလိုက္ခူးမွ အသီးအစစ္လို႔ျမင္ရပီး မွဘဲ စားရဲေတာ့တယ္.. စားၾကည့္တာ ေမ်ာက္ငိုသီးလိုဘဲ..အရသာက ဒညင္းသီးအႏုေလးလို အနံ႔ျပင္းျပင္းနဲ႔ ၾကြပ္ၾကြပ္ေလး..အရမ္းစားလို႔ေကာင္းတယ္...  စားပီးရင္ လွ်ာေတြမဲေနတာကလြဲလိဳ႕ပါ.. စားဖူးတဲ့သူလဲရွိမွာပါေနာ္...  မသိေသးသူေတြအတြက္ ဗဟုသုတအျဖစ္တင္ေပးလိုက္ပါတယ္။  ကၽြန္မဆီေရာက္ေတာ့ ၁ ပတ္ေလာက္ၾကာသြားပီ... ဒါေ...

Food Review: ပုရစ္ေၾကာ္

ပုရစ်ကြော်ကြိုက်တဲ့မောင်လေးကိုကို မမ ညီမများအတ ွက်ပါ။ မနှစ်က ရွှေနှင်းဆီညီမလေးဆီက တစ်ခါမှာဖူးတယ်။ ပို့ရတာဝေးတဲ့အတ ွက် ကိုယ့်ဆီရောက်လာတော့ မှိုတေ ွတက်ပြီးစားမရတော့ ၂ သိန်းခ ွဲရှုံးတာဘဲ။ ဒီနှစ်ပရစ်ပေါ်ချိန်ရောက်တော့ သေချာထုပ်ပိုးပြီးပြန်ပို့မယ် ပြောလို့ ယူအကစ် က နေတဆင့် က နေဒါကို လှမ်းပို့တာ နောက်ထပ် ဒေါ်လာ ၅၀ ထပ်ပေးပြီး ချောချောမောမောရောက်လာတယ်။ တန်သလားလို့ မေးရင် မတန်ပါဘူး၊ အရသာရှိလားမေးရင် ရှိပါတယ်။ အစားမက်တဲ့ ကျွန်မအတ ွက်တော့ အလ ွမ်းပြေပုရစ်ကြော်လေးပါ။ အထုပ် ၅ ထုပ်ကို ၃ သိန်းနီးပါးပေးထားရလို့ မျက်စိမှတ်စားပေမယ့်  အ ကောင်တော်တော်များများကို  အ တောင်ပံမဖြုတ်ဘဲကြော်ထားတာ၊  အ တောင်တေ ွမှာ သဲတေ ွရွှံ့တေ ွကပ်နေတာတေ ွ့ရတယ်။ နောင်ဆိုရင်တော့ ပိုပြီး သန့်ရှင်းအောင်လုပ်ပေးမယ်လို့ မျော်လင့်တာပါဘဲ။ ပို့ပေးတဲ့ညီမလေးက တော့ ကြိုးစားပမ်းစားနဲ့ စေတနာထားလုပ်ပေးတာကိုတော့ ကျေနပ်မိတယ်။  ပုရစ်ကြော်အချိ ုထုပ်ကို  သဲမပါအောင်တစ်ကောင်ချင်းထိုင်ရေ ွး ရုံးကိုယူသွားပြီး လုပ်ဖော်ကိုင်ဖက်တေ ွကိုကျွေးတော့ အားလုံးသ ဘောကျ ကြတယ်။ ကြောက်လဲကြောက်တယ် စမ်းလဲစားကြည့်ကြတယ်။ ဒီမှာလဲ ပုရစ်ပေါင်ဒါမှုန့် ...

ခါေႏြပိေတာက္ ၂၀၁၀

သၾကၤန္ရက္နီးလာပီေနာ္။ ပိေတာက္ပန္းမခ်စ္တဲ့မိန္းကေလးမ်ားရွိမလား။ ကၽြန္မေတာ့ခ်စ္တယ္။ ျမင္ရင္ကို စိတ္ထဲေအးျမေနတာ... အပင္ျမင့္ၾကီးမွာပြင့္ေနတဲ့ေရႊ၀ါေရာင္ပိေတာက္ေလးေတြ ေငးၾကည့္ရင္း ေလအသင့္မွာ ပိေတာက္နံ႕ေလးေ၀့လာမလားလို႔ ေခါင္းေမာ့ပီးရႈမိတာအခါခါပါ။ ေနာက္ေန႕မွာေတာ့ ပိေတာက္၀ါပြင့္ေလးေတြေၾကြပီး ေျမခေနတာေတြ ႏွေျမာတသစြာၾကည့္ရင္း.. ဘာလိုလိုနဲ႔ ႏွစ္ကူးျပန္ေတာ့မယ္ေလ.. ပန္းခ်စ္သူေတြအတြက္ ခါေႏြပိေတာက္ တစ္ေပြ႔တစ္ပိုက္ၾကည့္ႏိုင္ေအာင္ ပံုေလးေတြတင္ေပးလိုက္တယ္။ ဒီေန႔ညေနမွ ျခံထဲက အကိုင္းနိပ္တဲ့အပင္ကပြင့္ေနလို႔ အမ်ားၾကီးခူးလာခဲ့တယ္။ တစ္အိမ္လံုးပန္းအိုးေတြနဲ႔လိုက္ထိုးထားတယ္..သၾကၤန္ခ်ိန္ဆိုသူတို႔မပြင့္ေတာ့ဘူး။