မုန္ညွင္းစိမ္းကိုအခ်ဥ္တည္ဖို႔အတြက္မုန္ညွင္းစိမ္းေတြ၀ယ္၊ေရေဆးအေနေတာ္လွီးၿပီးဆားနဲ႔
အခါးရည္ေတြထြက္ေအာင္နယ္ပါတယ္။ ေတာ္ေတာ္ေလးႏြမ္းသြားၿပီဆိုမွေရထပ္ေဆးၿပီးတည္
ထားတဲ့ထမင္းနဲ႔ထပ္ထည့္ေရာနယ္ၿပီးဗူးထဲမွာဖိသိပ္ထားတာ (၃)ရက္ေၿမာက္ေန႔မွာေတာ့စား
လို႔ရပါၿပီ။ အရြက္အရိုးေလးေတြမာဆတ္ဆတ္နဲ႔လတ္ေနတုန္းဘဲ၊အရသာကေတာ့ေၿပာင္းသြား
တယ္။ ခ်ဥ္ခ်ဥ္ေလးေပါ့။ ၾကက္သြန္နီ၊ငရုတ္သီးအက်က္မႈန္႔၊ဆား၊ဆီနဲနဲ၊ခ်ိဳမႈန္႔ေလးနဲ႕သုပ္စားတာ
ေကာင္းမွေကာင္း၊ ေၿမပဲေထာင္းထည့္လဲေကာင္းတာဘဲ။ ကၽြန္မကေတာ့ပလိန္းတာပိုၾကိဳက္တယ္။
အခါးရည္ေတြထြက္ေအာင္နယ္ပါတယ္။ ေတာ္ေတာ္ေလးႏြမ္းသြားၿပီဆိုမွေရထပ္ေဆးၿပီးတည္
ထားတဲ့ထမင္းနဲ႔ထပ္ထည့္ေရာနယ္ၿပီးဗူးထဲမွာဖိသိပ္ထားတာ (၃)ရက္ေၿမာက္ေန႔မွာေတာ့စား
လို႔ရပါၿပီ။ အရြက္အရိုးေလးေတြမာဆတ္ဆတ္နဲ႔လတ္ေနတုန္းဘဲ၊အရသာကေတာ့ေၿပာင္းသြား
တယ္။ ခ်ဥ္ခ်ဥ္ေလးေပါ့။ ၾကက္သြန္နီ၊ငရုတ္သီးအက်က္မႈန္႔၊ဆား၊ဆီနဲနဲ၊ခ်ိဳမႈန္႔ေလးနဲ႕သုပ္စားတာ
ေကာင္းမွေကာင္း၊ ေၿမပဲေထာင္းထည့္လဲေကာင္းတာဘဲ။ ကၽြန္မကေတာ့ပလိန္းတာပိုၾကိဳက္တယ္။
ေက်းဇူးပဲညီမ။ ေနျပရေသးလား ဟင္။
ReplyDeleteေနမၿပၿဖစ္ဘူးမသု ေရ..
ReplyDeleteမိုးအံု႔ၿပီးေလေတြဘဲတိုက္ေနလို႔
ေနၿပရင္ပိုခ်ဥ္ၿမန္မယ္ထင္တရ္ း)