ခရမ္းသီး၀ိုင္းပုပုလံုးေလးေတြေတြ႔လို႔ႏွပ္စားရင္ေကာင္းမွာဘဲလို႔စိတ္ကူးရတာနဲ႔လက္က
အေကာင္ထည္ေဖာ္ၿပီးသား..
ခရမ္းသီးေလးေတြကိုေလးစိတ္ၿခမ္း၊
ၾကက္သြန္ၿဖဴနီ၊ငရုတ္သီးစိမ္းအနီေတာင့္ကိုေထာင္းထား (ငရုတ္သီးအၾကမ္းမႈန္႔မရွိလုိ႔)
ဆီသတ္ပီးပုဇြန္ေၿခာက္မႈန္႔ေလးေတြထည့္၊ ငါးငံၿပာရည္အနည္းငယ္ထည့္ၿပီးခရမ္းသီး
ေလးေတြကိုမီးေအးေအးနဲ႔ႏွပ္လိုက္တာ.. က်က္ခါနီးမွပင္စိမ္းေလးခူးၿပီးအုပ္လိုက္ပါတယ္။
ခရမ္းသီးပုႏွပ္ ရပါၿပီ... စားလို႕ေကာင္းမွေကာင္းပါ...
သတိ..ပံုကိုကလစ္ႏွိပ္ၿပီးအၾကီးခ်ဲ႕ၾကည့္လွ်င္ပိုပီး Yummy...ၿဖစ္ပါသည္.. းP
အေကာင္ထည္ေဖာ္ၿပီးသား..
ခရမ္းသီးေလးေတြကိုေလးစိတ္ၿခမ္း၊
ၾကက္သြန္ၿဖဴနီ၊ငရုတ္သီးစိမ္းအနီေတာင့္ကိုေထာင္းထား (ငရုတ္သီးအၾကမ္းမႈန္႔မရွိလုိ႔)
ဆီသတ္ပီးပုဇြန္ေၿခာက္မႈန္႔ေလးေတြထည့္၊ ငါးငံၿပာရည္အနည္းငယ္ထည့္ၿပီးခရမ္းသီး
ေလးေတြကိုမီးေအးေအးနဲ႔ႏွပ္လိုက္တာ.. က်က္ခါနီးမွပင္စိမ္းေလးခူးၿပီးအုပ္လိုက္ပါတယ္။
ခရမ္းသီးပုႏွပ္ ရပါၿပီ... စားလို႕ေကာင္းမွေကာင္းပါ...
သတိ..ပံုကိုကလစ္ႏွိပ္ၿပီးအၾကီးခ်ဲ႕ၾကည့္လွ်င္ပိုပီး Yummy...ၿဖစ္ပါသည္.. းP
very good
ReplyDeleteၿကည္႕ပါသည္
ReplyDeleteစိတ္နဲ႕လုိက္ခ်က္သည္
အက်ယ္လဲခဲ်႕သည္။
yammy ၿဖစ္ပါသည္။
ကူကူးေရး.....
ReplyDeleteခရုမ္းသီးပုႏွပ္စားသြားတယ္။ မလဲဓါတ္ပံုအဲလိုေလးၾကည္ၾကည္ေလးျဖစ္ခ်င္တယ္ဘယ္္လိုလုပ္ရမလဲ?ကူညီပါအံုး။
ျမဴးသွ်ရီ
ၿမဴးေရ.. macro နဲ႔ရိုက္တာ.. လြယ္လြယ္ေလး
ReplyDelete