တလားပီးယား ငါးကုိလတ္လတ္ဆတ္ဆတ္၀ယ္..ၿပီးဖုတ္စားၾကည့္တယ္။ ေကာင္းသားဘဲ။
ၾကက္သြန္ၿဖဴနီ၊ ဂ်င္း၊ ခရမ္းခ်ဥ္သီး၊ ငရုတ္သီအစိမ္းေတာင့္ ကို blender နဲ႔ေမႊလိုက္ပီးေတာ့
ငါးကိုဗိုက္ခြဲေသခ်ာေရေဆးထားနဲ႔အထဲကို ေမႊထားတဲ့အစာပလာေတြကို ဆား၊ငံၿပာရည္၊
နႏြင္း၊ အေရာင္တင္မႈန္႔ထည့္နယ္ၿပီး ငါးကိုယ္ထဲကိုေရာေမႊထည့္လိုက္တာပါ။ ကိုယ္လံုးကို
လဲဓားနဲ႔သံုးခ်က္ေလာက္မႊန္းၿပီးအထဲကိုအႏွစ္ေတြသိပ္ထည့္ၿပီး ဖုတ္လိုက္ရံုပါဘဲ။ က်က္ႏိုင္
ေလာက္တဲ့အေနေလာက္ကိုမွန္းၿပီးေတာ့ ကၽြန္မကေတာ့ ၃၀မိနစ္ေလာက္ဖုတ္လိုက္တဲ့အခါ
မွေတာ့ေမႊးၾကိဳင္ၿပီး ခ်ိဳေနတဲ့ငါးဖုတ္ (ကင္)ေလးရလာပါၿပီ။ (ပံုတင္တာငါးကေဇာက္ထိုးၿဖစ္
ေနတယ္ေနာ္၊ ၿပန္တည့္ေအာင္မလုပ္တတ္ဘူး..း(
ဆီမထည့္ေပမယ့္ငါးကအဆီထြက္လာတယ္။
ဘာနဲ႕ဖုတ္လဲ။ Microwave နဲ႕လား။ ဘယ္လိုဖုတ္လဲဟင္။ လုပ္စားခ်င္လို႕ မီးေသြးမီးဖိုရွိဘူး
ReplyDelete