ပါ၀င္တဲ့ပစည္းေတြကေတာ့
ဂ်ဳံေခါက္ဆြဲ တစ္ထုပ္ (ၿပဳပ္ၿပီး ေရစစ္၊ ေရေအးနဲ႕ေဆးၿပီးေရစစ္ၿပီးအသင့္စားလို႕ရေအာင္ပံုထား)
တူနာ ငါး (ေၾကာ္ၿပီးသားအတံုးေတြကို အသားခ်ည္းဘဲႏႊာထား)
ၾကက္သြန္ၿဖဴနီ (ကိုဆီခ်က္သတ္ပါ။ ငါးအသားတံုးႏႊာထားတဲ့ခပ္ၾကီးၾကီးေတြထည့္ပါ)
ေရေႏြးဆူလာရင္ ဆီသတ္ထားတဲ့ငါးကိုထည့္၊
Knorr ေနာ ၾကက္သားခဲ တစ္ခဲ ကိုထည့္၊
ဆားထည့္၊
မုန္ညွင္းၿဖဴကို ခပ္ရွည္ရွည္လွီးထည့္ပါ။
ၿပီးရင္ေတာ့ အသင့္ၿပင္ထားတဲ့ေခါက္ဆြဲကိုစားခ်င္သေလာက္ထည့္ၿပီး၊ ခုနက ဟင္းရည္ကိုေလာင္း ထည့္လိုက္ရင္ၿပီးပါၿပီ။ အစပ္အတြက္ ငရုတ္သီးစိမ္းအနီလတ္လတ္ဆတ္ဆတ္ကိုပါးပါးလွီးထည့္ပါ။ အခ်ဥ္အတြက္သံပုရာသီးညွစ္ပါ။
အရမ္းေတာ့ရိုးရွင္းေပမယ့္ တစ္ခါတစ္ေလအပ်င္းေၿပအလြယ္နည္း၊အရသာရွိရွိစားႏိုင္ေစဖို႕အတြက္ ေ၀ဌလိုက္ပါတယ္ေနာ္။
(ေခါက္ဆြဲသပ္သပ္၊ဟင္းရည္သပ္သပ္ထည့္စားေတာ့ေခါက္ဆြဲေတြမပြသြားေတာ့ဘူးေပါ့။ လူေလးငါး ေယာက္စုစားတဲ့အခါ ကိုယ္ၾကိဳက္သေလာက္လဲထည့္စားလို႕ရတယ္ေလ။)
Comments
Post a Comment
ကူးကူးေရ...