ေခါက္ဆြဲေၿခာက္ေတြအုန္းႏို႕ေခါက္ဆြဲလုပ္တုန္းကပိုေနတာမို႔၊ ခပ္မာမာၿပဳပ္ထားၿပီး မုန္ညွင္း၊
ၾကက္ဥ၊ ေဂၚဖီ၊ ငရုတ္ပြအနီေတြေရာၿပီးေၾကာ္စားၿဖစ္တယ္။ အရမ္းေတာ့မေကာင္းလွဘူး။ ရန္ကုန္မွာေရာင္းတဲအဆီရႊ႕ဲရႊဲ ၾကက္သားတုံးေလးေတြနဲ႔ေခါက္ဆြဲေၾကာ္ကိုေတာ့မမွီဘူးေပါ့
ေလ။ အန႕ံ႕ေလးကအစကြာတာ။သံုးတဲ့ဆီ၊ ေခါက္ဆြဲအမ်ိဳးစား၊ အဲဒါေတြေၾကာင့္ထင္ပါရဲ႕။
ၾကက္ဥ၊ ေဂၚဖီ၊ ငရုတ္ပြအနီေတြေရာၿပီးေၾကာ္စားၿဖစ္တယ္။ အရမ္းေတာ့မေကာင္းလွဘူး။ ရန္ကုန္မွာေရာင္းတဲအဆီရႊ႕ဲရႊဲ ၾကက္သားတုံးေလးေတြနဲ႔ေခါက္ဆြဲေၾကာ္ကိုေတာ့မမွီဘူးေပါ့
ေလ။ အန႕ံ႕ေလးကအစကြာတာ။သံုးတဲ့ဆီ၊ ေခါက္ဆြဲအမ်ိဳးစား၊ အဲဒါေတြေၾကာင့္ထင္ပါရဲ႕။
Comments
Post a Comment
ကူးကူးေရ...