ငါး
Knorr termerine cube (1)
ပဲသီးေတာင့္ရွည္
မုန္လာဥၿဖဴ
မုန္လာထုပ္ၿဖဴ
ဌက္ေပ်ာဖူး
ကန္ဇြန္းရြက္
ပိန္းဥ
ဂ်င္း
ၾကက္သြန္နီ
ဆန္ေဆးေရ
ဆန္ေဆးေရ (ဒုတိယ /တတိယ) ကို အိုးထဲထည့္တယ္ပါ။ ပြက္ပြက္ဆူလာလွ်င္..ၾကက္သြန္နီကိုလွီးထည့္ပါ။ ဂ်င္းကိုအၿပား၀ိုင္း၀ိုင္းလွီးထည့္ပါ။
ငါးၾကီး(၄) ပိုင္း(သို႕) ငါးေခါင္း ကိုအတံုးလိုက္ထည့္ၿပဳပ္ပါ။ ပိန္းဥအခြံခြာ ေလးၿခမ္းၿခမ္းထည့္ပါ။ ပိန္းဥႏူးေလာက္သည္အထိအနဲငယ္ေစာင့္ပါ
မုန္လာဥၿဖဴေစာင္းေစာင္းလွီး၊ မုန္လာထုပ္အၿဖဴ ႏွင့္ ဌက္ေပ်ာဖူကိုလွီးထည့္ပါ။ Knnor မန္းက်ဥ္းခဲတစ္ခဲထည့္ပါ။ (မန္က်ည္းရည္ထည့္လဲရပါတယ္) ဆား၊ ခ်ိဳမႈန္႕ထည့္ပါ။ ပြက္ပြက္ဆူလာလွ်င္ ေပါ့/ငံ/ခ်ဥ္.. ၿမီးၿပီး.. ကန္ဇြန္းပင္ အရွည္လိုက္ေရေဆးၿပီးထည့္ပါ။ ပဲသီး ကို ရွည္ရွည္ၿဖတ္ၿပီးထည့္ပါ။ ၿပီး အဖံုးအုပ္ၿပီးမီးဖိုေပၚမွခ်ပါ။။
Knorr termerine cube (1)
ပဲသီးေတာင့္ရွည္
မုန္လာဥၿဖဴ
မုန္လာထုပ္ၿဖဴ
ဌက္ေပ်ာဖူး
ကန္ဇြန္းရြက္
ပိန္းဥ
ဂ်င္း
ၾကက္သြန္နီ
ဆန္ေဆးေရ
ဆန္ေဆးေရ (ဒုတိယ /တတိယ) ကို အိုးထဲထည့္တယ္ပါ။ ပြက္ပြက္ဆူလာလွ်င္..ၾကက္သြန္နီကိုလွီးထည့္ပါ။ ဂ်င္းကိုအၿပား၀ိုင္း၀ိုင္းလွီးထည့္ပါ။
ငါးၾကီး(၄) ပိုင္း(သို႕) ငါးေခါင္း ကိုအတံုးလိုက္ထည့္ၿပဳပ္ပါ။ ပိန္းဥအခြံခြာ ေလးၿခမ္းၿခမ္းထည့္ပါ။ ပိန္းဥႏူးေလာက္သည္အထိအနဲငယ္ေစာင့္ပါ
မုန္လာဥၿဖဴေစာင္းေစာင္းလွီး၊ မုန္လာထုပ္အၿဖဴ ႏွင့္ ဌက္ေပ်ာဖူကိုလွီးထည့္ပါ။ Knnor မန္းက်ဥ္းခဲတစ္ခဲထည့္ပါ။ (မန္က်ည္းရည္ထည့္လဲရပါတယ္) ဆား၊ ခ်ိဳမႈန္႕ထည့္ပါ။ ပြက္ပြက္ဆူလာလွ်င္ ေပါ့/ငံ/ခ်ဥ္.. ၿမီးၿပီး.. ကန္ဇြန္းပင္ အရွည္လိုက္ေရေဆးၿပီးထည့္ပါ။ ပဲသီး ကို ရွည္ရွည္ၿဖတ္ၿပီးထည့္ပါ။ ၿပီး အဖံုးအုပ္ၿပီးမီးဖိုေပၚမွခ်ပါ။။
Comments
Post a Comment
ကူးကူးေရ...