Pages

Thursday, June 27, 2013

ေပါက္ပန္းရြက္သုပ္



ရွားရွားပါးပါးရလာတဲ့ေပါက္ပန္းရြက္ကို ေရဆူဆူမွာ ၂ မိနစ္ေလာက္ျပဳပ္ပီး သုပ္ထားတာပါ။ 
အာလူးပါးပါးလွီးပီးျပဳပ္
ၾကက္သြန္ေၾကာ္
မန္က်ည္းမွည့္အရည္
ဆားအနည္းငယ္.... ပါ။

အရြက္သြားခူးတုန္းကလမ္းမွာေတြ႔တဲ့ ျမက္ပန္းေလးေတြပါ။ ဘဘာ၀အလွတရားက ဖန္ဆင္းထားတဲ့အလွထက္ပိုပီးကဗ်ာဆန္တယ္... း)





2 Comments:

Anonymous said...

ဟယ္..ရွားရွားပါးပါးေနာ္။
မစားရတာၾကာေပါ့ကူးေရ။
ကူးသုုပ္ထားတာေလးဘဲသြားရည္က်သြားတယ္ေနာ္။
အုုိင္အိုုရာ

Anonymous said...

ေါက္ပန္းရြကကို တို႕က ေပါက္ပန္းျဖဴရါက္လို႕ေခၚတယ္.. အဲ့လို သုပ္မစားဖဖူးေသးဘူး.. ငပိရည္နဲ႕ပဲ တို႕စားဖူးတယ္...



sinsin

Post a Comment

ကူးကူးေရ...

 
Powered by Blogger