ေမပယ္လ္ ရြက္သုတ္ (maple)

ခ်စ္သူကေျပာတယ္.. ကၽြန္မေၾကာင့္ Maple ေတြျပဳန္းေတာ့မွာဘဲတဲ့....
မေန႔က Tulips Festival သြားေတာ့ ခင္မင္ရတဲ့ ျမန္မာမိသားစုက အကိုၾကီးက အရြက္ေလးသုတ္ပီးယူလာတာ ေညာင္ခ်ဥ္ဖူးလို စားလို႔ေကာင္းတာနဲ႔ ကိုယ္တိုင္ခူးပီး ကိုယ့္စတိုင္နဲ႔ကိုယ္သုတ္စားျဖစ္တာ။
အေစးျဖဴျဖဴေလးေတြထြက္လို႔ ေရနဲ႔တစ္ညစိမ္ထားရပါတယ္။
ေနာက္ေန႔မွာေတာ့ ျပဳတ္၊ ေရညွစ္အေနေတာ္လွီးပီး...
ဆီသတ္ထားတဲ့ငါးေျခာက္မႈန္႔၊ ၾကက္သြန္ျဖဴ၊ နီ ၊ ငရုတ္သီးစိမ္းေလးကို အေနေတာ္လွီး..
အခ်ဥ္အတြက္ မန္းက်ည္းသီးရည္ေလး နဲနဲထည့္ပီးသုတ္စားတာ...ေကာင္းမွေကာင္းဘဲ...
ေညာင္ခ်ဥ္ဖူး၊ ကေလာရြက္.. အဲဒါေလးေတြျပဳတ္သုတ္စားတဲ့အရသာခပ္ဆင္ဆင္ပါ။


ေမပယ္လ္ရြက္သုတ္ (Maple Leaves)


Share:
spacer

1 comment:

  1. ေမပယ္လ္ရြက္သုုတ္စားရမွန္းလံုုး၀မသိဘူး။
    စားခ်င္လိုုက္တာကူးရယ္။
    ၾကံအုုန္းမွဘဲ သုုတ္စားဖုုိ ့။ း)
    အိုုင္အိုုရာ

    ReplyDelete

ကူးကူးေရ...