Pages

Tuesday, May 20, 2014

ေမပယ္လ္ ရြက္သုတ္ (maple)

ခ်စ္သူကေျပာတယ္.. ကၽြန္မေၾကာင့္ Maple ေတြျပဳန္းေတာ့မွာဘဲတဲ့....
မေန႔က Tulips Festival သြားေတာ့ ခင္မင္ရတဲ့ ျမန္မာမိသားစုက အကိုၾကီးက အရြက္ေလးသုတ္ပီးယူလာတာ ေညာင္ခ်ဥ္ဖူးလို စားလို႔ေကာင္းတာနဲ႔ ကိုယ္တိုင္ခူးပီး ကိုယ့္စတိုင္နဲ႔ကိုယ္သုတ္စားျဖစ္တာ။
အေစးျဖဴျဖဴေလးေတြထြက္လို႔ ေရနဲ႔တစ္ညစိမ္ထားရပါတယ္။
ေနာက္ေန႔မွာေတာ့ ျပဳတ္၊ ေရညွစ္အေနေတာ္လွီးပီး...
ဆီသတ္ထားတဲ့ငါးေျခာက္မႈန္႔၊ ၾကက္သြန္ျဖဴ၊ နီ ၊ ငရုတ္သီးစိမ္းေလးကို အေနေတာ္လွီး..
အခ်ဥ္အတြက္ မန္းက်ည္းသီးရည္ေလး နဲနဲထည့္ပီးသုတ္စားတာ...ေကာင္းမွေကာင္းဘဲ...
ေညာင္ခ်ဥ္ဖူး၊ ကေလာရြက္.. အဲဒါေလးေတြျပဳတ္သုတ္စားတဲ့အရသာခပ္ဆင္ဆင္ပါ။


ေမပယ္လ္ရြက္သုတ္ (Maple Leaves)


1 Comments:

Iora said...

ေမပယ္လ္ရြက္သုုတ္စားရမွန္းလံုုး၀မသိဘူး။
စားခ်င္လိုုက္တာကူးရယ္။
ၾကံအုုန္းမွဘဲ သုုတ္စားဖုုိ ့။ း)
အိုုင္အိုုရာ

Post a Comment

ကူးကူးေရ...

 
Powered by Blogger