နည်းပေါင်းစုံနဲ့စမ်းကြည့်ပီးအဆင်ပြေလို့ ထပ်ရှယ်လိုက်ပါတယ်။ Yellow Pea ပဲစေ့လေးတွေကိုရေတစ်ညစိမ်၊ ဇကာနဲ့စစ်ပြီး ရေတစ်ရက် ၂ခါလောင်းပေးပြီးအဖုံးအုပ်ထားရင် ၂ရက်ဆို အမြီးလေးနဲ့ပဲလေးတွေအဆင်သင့်ရပါပြီ။ ဇလုံထဲကိုပဲညှောင့်စေ့လေးတွေထည့်၊ ပဲငံပြာရည်အချိ ုရယ်၊ ထညက်ခဲလေးတွေခြေထားတာရယ်ကို (အချိ ုပမာဏကကိုယ့်စိတ်ကြိ ုက်ကိုယ်ထည့်ပါမယ်) ထည့်ပြီး လက်လေးနဲ့ဖွဖွလုံးပြီးနယ်လိုက်ပါ။ ပဲကအရေလေးတွေနဲနဲထွက်လာမယ် ဒီတိုင်းဘဲအကုန်ပေါင်းအိုးထဲထည့်ပါ။ ရေလုံးဝထပ်မထည့်ပါဘူး၊ ကူးအတွက်တော့ဆောဒါလဲမတည့်လို့မထည့်ပါဘူး။ ပေါင်းအိုးစတည်ပြီး ၁၀ ခါအသံမြည်အော် ပြီးတာနဲ့ မီးပိတ်လိုက်ပါ။ အေးတဲ့အထိခဏစောင့်ပြီး ရင်တော့ ပဲလုံးပုံမပျက်ဘဲ အရမ်းနူးအိပြီး အရသာရှိတဲ့ပဲပြုတ်ချို စိမ့်လေးရပါပြီ။ 1 2 3 4
ကျွန်မချစ်တဲ့မိသားစုလေးရှိတယ်။လေးစားမြတ်နိုးရတဲ့ချစ်သူတစ်ယောက်ရှိတယ်။ တစ်နေ့၊ကျွန်မမရှိတော့တဲ့တစ်နေ့၊ဒါမှမဟုတ်ပြန်ဆုံတဲ့တစ်နေ့မှာအမှတ်တရဖြစ်အောင်ရင်ထဲကစကားတွေ၊ခံစားချက်တွေ၊အတွေ့ကြုံတွေ၊ ချက်ဖြစ်တာလေးတွေနဲ့ဝေမျှခြင်တာလေးတွေ၊ကိုဒီထဲမှာသွန်ချထားတယ်။
ေကာင္းလိုက္တာေနာ္ ... အဲလိုအၿမဲစားေနရင္ အလိုလိုဝိတ္ထိန္းၿပီးသားၿဖစ္မယ္ထင္ရဲ႕
ReplyDeleteအဲဒါေတြပဲ...စားတာပဲ...
ReplyDeleteရဘူး..ဝိတ္က တက္တက္လာတယ္...
စိတ္ညစ္လာၿပီေနာ္...
ငိုခ်လိုက္ေတာ႔မယ္...
ၿဗဲ...း(..း(
ဟိဟိ.. တစ္ပန္းကန္စီတင္ထားတာေနာ္..
ReplyDeleteတစ္ခါစားဘယ္ႏွစ္ခြက္လဲမေျပာထားဘူး..
စိတ္ခ်မ္းသာလို႔၀တာ.. ၀ပါေစ... ငိုနဲ႕...
အဲလို ေလး လွလွပပေလး ေကၽြးရင္ေတာ႔ စားစမ္းခ်င္တယ္
ReplyDeleteေအာက္ဆုံးကပန္းစီးေလး အရမ္းလွတာပဲ ...။ ပန္းစီးပိုင္ရွင္မေလးအတိုင္းပဲထင္ရဲ. ....,
ReplyDeleteညဘက္လာၾကည့္မိေတာ့ ပံုေလးေတြၾကည့္ျပီး ဗိုက္ဆာသြားတယ္။ :)
ေခါက္ဆြဲေၾကာ္တစ္ပြဲေဟ့ အတားမ်ားမ်ားနဲ ့ :)
ReplyDeleteမစႏၵကူး ေရ က်န္းမာေရး လိုက္စားတဲ့ အစားအစာေတြ ကို လာျမည္းစမ္းသြားေၾကာင္းပါ။
ReplyDeleteဓါတ္ပုံရိုက္ခ်က္ေလးေတြ ဂြတ္ပါ့ဗ်ာ။