Pages

Thursday, November 18, 2010

ကန္ဇြန္းအၾကြပ္ေၾကာ္


မဂၤလာနံနက္ခင္းပါ။  ျမန္ျမန္လြယ္လြယ္ ရံုးခ်ိန္လုသြားဖို႔ ထမင္းစားမွ အာသာေျပသူမ်ား အတြက္ ကန္ဇြန္းရြက္ အၾကြပ္ေၾကာ္ေလးပါ။ အရင္ဆံုး ၾကက္ဥတစ္လံုး နဲ႔ ဂ်ံဳမႈန္႔အနည္းငယ္ကို သမ ေအာင္ေခါက္ထားပါ၊  ဆား၊ ငရုတ္ေကာင္း နဲနဲထည့္ပါ။
ျပီးရင္ေတာ့ ကန္ဇြန္းကို အရိုးေရာ အရြက္ပါေတာက္ေတာက္စင္းပီး ထည့္ေမႊ၊ ထမင္းစား ဇြန္းတစ္ခပ္စာ ဆီထည့္ျပီး ေၾကာ္ရံုပါဘဲ။  ေၾကာ္ျပီးရင္ေတာ့ ဆီစုပ္တဲ့ ပ၀ါေပးတင္ထားပါ၊ ထမင္းပူပူေလးနဲ႔ ေရာစား။ ၾကြပ္ရြရြေလးနဲ႔ အင္မတန္အရသာရွိပါတယ္။ ေန႔တိုင္းေတာ့ ဆီေၾကာ္ေတြမစားနဲ႔ေပါ့ေနာ္။
ကန္ဇြန္းအစား ကိုယ္ၾကိဳက္တဲ့အရြက္ထည့္ေၾကာ္လို႔ရပါတယ္။

6 Comments:

ျမဴးျမဴး said...

အိ.. ခုပဲဆီေၾကာ္ေတြမစားသင္႔ဘူးလို႔ ဘေလာ႔ေပၚမွာေၾကြးေၾကာ္ေနတာ.. စားခ်င္စရာအေၾကာ္ေလနဲ႔ လာေတြ႕ေနတယ္.. တခုပဲၿမည္းသြားတယ္ေနာ္.. း)

JUSTICE999BURMA said...

အမ....... ေရသန္ ့ဗူး အၾကည္ေတာ့ ဆီထဲ ပစ္မထည့္လိုက္ပါဘူးေနာ္...... :D

စိတ္ခ် လက္ခ် ျမည္းသြားတယ္... အဟီး

ေခ်ာ(အစိမ္းေရာင္လြင္ျပင္) said...

ကန္စြန္းရြက္ၾကိဳက္ေတာ႕ ဘယ္လိုလုပ္စားစားၾကိဳက္တယ္
ဒီနည္းလည္း ၾကိဳက္တယ္.. လုပ္စားၾကည္႕မယ္..

baby taster said...

ကန္စြန္းရြက္ အၾကြပ္ေၾကာ္ေလး
လာစားပါတယ္ ။စားခ်င္စရာေလး

T T Sweet said...

ပုဇြန္စာရြက္ေၾကာ္လိုမ်ိဳးနဲ႔တူတယ္ေနာ္။ ကန္ဇြန္းရြက္ေတာ႔ မေၾကာ္ဖူးေသးဘူး ကူးကူးေရ။ ဟင္းႏုႏြယ္ေတာ႔ ေၾကာ္စားဖူးတယ္။ ၾကြပ္ရြေနတာပဲ။ ေကာင္းမွေကာင္း။

ေငြစႏၵာ said...

စားခ်င္စရာေလး ကူးကူးေရ။အၿမဲေရာက္ပါတယ္။
လင့္ေလးယူထားတယ္ေနာ္။

Post a Comment

ကူးကူးေရ...

 
Powered by Blogger