Pages

Saturday, March 14, 2009

ငါးခ်ဥ္စပ္ေဇာင္းလ်ားေမႊ

တစ္ရက္ကၽြန္မအထက္ကစာရင္းစစ္အန္ကယ္တစ္ေယာက္ကၿမန္မာအစားေသာက္ေတြ
အေၾကာင္းစကားစပ္မိေတာ့ၿမန္မာၿပည္သြားတုန္းကငါးဟင္းေကၽြးတာအရမ္းစားလို႔ေကာင္း
တဲ့အေၾကာင္း၊ ကၽြန္မေတြးၿမင္လိုက္တာကကတစ္ကိုအေကာင္လိုက္ခ်က္တာၿဖစ္မယ္လို႔။
ဒါနဲ႔ဟင္းအေၾကာင္းေတြစကားစပ္မိေတာ့သူကငါးနဲ႔ေဇာင္းလ်ားသီးခ်က္နည္းေၿပာၿပတာနဲ႔
စမ္းၾကည့္ၿဖစ္ပါတယ္။ ေဇာင္းလ်ားသီးအေသးေလးလို႔ေခၚမလားေတာ့မသိဘူး။စိတ္ကူးရ
ေတာ့အေၾကာင္းကလဲဖန္လာပါတယ္။ တစ္ရက္ရံုးကအမၾကီးတစ္ေယာက္ေဇာင္းလ်ားသီး
ေလးေတြၿခံထဲကသီးတာလိုက္ေ၀ေပးေတာ့ကၽြန္မလဲငါးကုိေဇာင္းလ်ားသီး၊ဆားနဲနဲနဲ႔ၿပဳပ္
လိုက္ပါတယ္။ ငါးက်က္ေလာက္တဲ့အခ်ိန္မွာစားၾကည့္ေတာ့ငါးကခ်ဥ္ငံငံေလးအရသာေၿပာင္း
သြားပါၿပီး။ ငါးကိုအသားေတြခ်ဥ္းႏႊာၿပီး ၾကက္သြန္ၿဖဴနီ၊ ဂ်င္းနဲနဲ ငါးငံၿပာရည္နည္းနည္း၊ ငါးနဲ႔
ေရာၿပဳပ္ထားတဲ့ေဇာင္းလ်ားသီးေတြပါထည့္ခ်က္လုိက္ပါတယ္။ ငရုတ္သီးအၾကမ္းမႈန္႔ေလးပါ
ထပ္ထည့္လိုက္တယ္။ တစ္မ်ိဳးအရသာငါးခ်ဥ္စပ္ဟင္းေလးပါ။


5 Comments:

Anonymous said...

ကင္းပုံသီးနဲ႔တူတယ္ေနာ္။ အရသာက ဘယ္လိုေနလဲဟင္.
mm

subuueain said...

ငရုတ္သီးမႈန္ ့ေလးနဲ ့ဆိုေတာ့ေကာင္းမွာေပါ့ေနာ္

Anonymous said...

ေဇာင္းလ်ားခ်ဥ္ ဆိုတာ ဒီအသီးက လုပ္တာလား? အဲဒါေတာ႔ ေၾကာ္စားဖူးတယ္

Co2zenith said...

က်ဴရွင္ေနာက္က်သြားလို ့ T ခ်ရ္၊၊
အခ်ဥ္ေတာ့ၾကိဳက္တရ္၊၊
ဒါေပမဲ့ ဟင္းအေနနဲ ့ေတာ့ မဟူတ္ဘူး၊၊
သရက္သီးတို ့ အခ်ဥ္ေပါင္း တို ့လိုဟာမ်ိဳးေလးေတြ ေတာ့ၾကိဳက္တရ္၊၊
အားရင္ သင္ေပးေနာ္၊၊
း)

ျမဴးသွ်ရီ said...

ကူကူးေရ......
တခါမွေတာ့မစားဖူးဘူး။
ခ်က္စားၾကည့္အုန္းမွ။
ဒီမွာရမရေတာ့မသိဘူး။
ေက်ဇူးပါကူကူး။။။။။။။။။

Post a Comment

ကူးကူးေရ...

 
Powered by Blogger