ၿပင္ဦးလြင္အရီးရွမ္းဆိုင္က၀ယ္လာတဲ့မွ်စ္ေၿခာက္ေလးေတြရယ္..
မေတာ္ရေသးတဲ့ေယာကၡမမ်ားထည့္ေပးလိုက္တဲ့အသားေျခာက္ေလးေတြရယ္..
ခရမ္းခ်ဥ္သီးေလးေတြရယ္..ၾကက္သြန္ၿဖဴနဲ႔ငံၿပာရည္ေလးရယ္..
ေရာသမေမႊလို႔.. အင္မတန္ကိုမိန္တဲ့ဟင္းေလးတစ္ခြက္ခ်က္ပါတယ္။
မွ်စ္ေျခာက္ကိုေတာ့ေရထပ္ေဆးၿပီး ေရပူပူမွခဏစိမ္ထားရပါတယ္။
အသားေၿခာက္ကိုေတာ့အိုးစတည္ကထဲကထည့္လံုးထားတာပါ။
အရသာကေတာ့မွ်စ္အစိုထက္သာတယ္လို႔ၿမည္းသြားတဲ့သူေတြဆိုပါတယ္။
အသားေျခာက္ကိုဘယ္လိုေၿခာက္ထားသလဲမဆိုႏိုင္ေလာက္ေအာင္အရသာတစ္ေခ်ာင္း
ဆိုတစ္ေခ်ာင္းဆိုသလိုေကာင္းလွပါေပတယ္။
မေတာ္ရေသးတဲ့ေယာကၡမမ်ားထည့္ေပးလိုက္တဲ့အသားေျခာက္ေလးေတြရယ္..
ခရမ္းခ်ဥ္သီးေလးေတြရယ္..ၾကက္သြန္ၿဖဴနဲ႔ငံၿပာရည္ေလးရယ္..
ေရာသမေမႊလို႔.. အင္မတန္ကိုမိန္တဲ့ဟင္းေလးတစ္ခြက္ခ်က္ပါတယ္။
မွ်စ္ေျခာက္ကိုေတာ့ေရထပ္ေဆးၿပီး ေရပူပူမွခဏစိမ္ထားရပါတယ္။
အသားေၿခာက္ကိုေတာ့အိုးစတည္ကထဲကထည့္လံုးထားတာပါ။
အရသာကေတာ့မွ်စ္အစိုထက္သာတယ္လို႔ၿမည္းသြားတဲ့သူေတြဆိုပါတယ္။
အသားေျခာက္ကိုဘယ္လိုေၿခာက္ထားသလဲမဆိုႏိုင္ေလာက္ေအာင္အရသာတစ္ေခ်ာင္း
ဆိုတစ္ေခ်ာင္းဆိုသလိုေကာင္းလွပါေပတယ္။
အသားေၿခာက္လုပ္နည္းေလးရွိရင္မွ်ေ၀ၾကပါ။ ေယာကၡမမ်ားကိုေတာ့မေမးရဲပါ.. ဟိဟိ
အန္တီေသးေသးတို႔ဆိုင္(အရီးရွမ္း)မွာ ဒီလိုဟာေတြ
ReplyDeleteရတာေတာင္မသိဘူး
မွတ္ကေရာ ေမျမိဳ႔သူ...
ဒီတစ္ေခါက္အသားေျခာက္မသယ္လာရဘူး..
ဒီက ေလဆိပ္မွာအရမ္းစစ္လို႔..
ေပါက္..
ေဝး ဒို ့မွာလဲ အသားေၿခာက္ရွိတယ္ကြ :)
ReplyDeleteလာစားသြားပါဧ။္
ReplyDeleteဟုတ္တယ္..အန္တီေသးေသးလားေတာ့မသိဘူး.
ReplyDeleteေရာင္းေနတဲ့အန္တီကေၿပာတယ္ သူတို႔ကိုယ္တိုင္ လုပ္တာမဟုတ္ဘူးတဲ့ သူမ်ားဟာကိုယူေရာင္းတာတဲ့.
အရင္လိုမလုပ္ႏိုင္ေတာ့ဘူးတဲ့.. မာမီ့ကိုေၿပာေနတာၾကားတာ..
စုဘူး..အသားေၿခာက္ရွိရင္နဲနဲပို႕လိုက္..ဟိဟီးး
ၿမဴး...စားေကာင္းလား.. ဟားဟား
66 ေတြအေၾကာင္း လာဖတ္တ၇္ေနာ့၊၊
ReplyDelete