Pages

Monday, March 16, 2009

မွ်စ္ေျခာက္ေျခာက္အသားေျခာက္ေျခာက္


ၿပင္ဦးလြင္အရီးရွမ္းဆိုင္က၀ယ္လာတဲ့မွ်စ္ေၿခာက္ေလးေတြရယ္..
မေတာ္ရေသးတဲ့ေယာကၡမမ်ားထည့္ေပးလိုက္တဲ့အသားေျခာက္ေလးေတြရယ္..
ခရမ္းခ်ဥ္သီးေလးေတြရယ္..ၾကက္သြန္ၿဖဴနဲ႔ငံၿပာရည္ေလးရယ္..
ေရာသမေမႊလို႔.. အင္မတန္ကိုမိန္တဲ့ဟင္းေလးတစ္ခြက္ခ်က္ပါတယ္။
မွ်စ္ေျခာက္ကိုေတာ့ေရထပ္ေဆးၿပီး ေရပူပူမွခဏစိမ္ထားရပါတယ္။
အသားေၿခာက္ကိုေတာ့အိုးစတည္ကထဲကထည့္လံုးထားတာပါ။
အရသာကေတာ့မွ်စ္အစိုထက္သာတယ္လို႔ၿမည္းသြားတဲ့သူေတြဆိုပါတယ္။
အသားေျခာက္ကိုဘယ္လိုေၿခာက္ထားသလဲမဆိုႏိုင္ေလာက္ေအာင္အရသာတစ္ေခ်ာင္း
ဆိုတစ္ေခ်ာင္းဆိုသလိုေကာင္းလွပါေပတယ္။
အသားေၿခာက္လုပ္နည္းေလးရွိရင္မွ်ေ၀ၾကပါ။ ေယာကၡမမ်ားကိုေတာ့မေမးရဲပါ.. ဟိဟိ

5 Comments:

Anonymous said...

အန္တီေသးေသးတို႔ဆိုင္(အရီးရွမ္း)မွာ ဒီလိုဟာေတြ
ရတာေတာင္မသိဘူး
မွတ္ကေရာ ေမျမိဳ႔သူ...
ဒီတစ္ေခါက္အသားေျခာက္မသယ္လာရဘူး..
ဒီက ေလဆိပ္မွာအရမ္းစစ္လို႔..
ေပါက္..

subuueain said...

ေဝး ဒို ့မွာလဲ အသားေၿခာက္ရွိတယ္ကြ :)

ျမဴးသွ်ရီ said...

လာစားသြားပါဧ။္

စႏၵကူးေမ said...

ဟုတ္တယ္..အန္တီေသးေသးလားေတာ့မသိဘူး.
ေရာင္းေနတဲ့အန္တီကေၿပာတယ္ သူတို႔ကိုယ္တိုင္ လုပ္တာမဟုတ္ဘူးတဲ့ သူမ်ားဟာကိုယူေရာင္းတာတဲ့.
အရင္လိုမလုပ္ႏိုင္ေတာ့ဘူးတဲ့.. မာမီ့ကိုေၿပာေနတာၾကားတာ..

စုဘူး..အသားေၿခာက္ရွိရင္နဲနဲပို႕လိုက္..ဟိဟီးး

ၿမဴး...စားေကာင္းလား.. ဟားဟား

Co2zenith said...

66 ေတြအေၾကာင္း လာဖတ္တ၇္ေနာ့၊၊

Post a Comment

ကူးကူးေရ...

 
Powered by Blogger