မႈိကိုၾကက္ဥေလးနဲ႔ေၾကာ္ထားတာပါ။ ဒီတစ္ခါေတာ့မႈိေခ်ာင္းရွည္ေလးေတြရလို႔ သံုးေလးပင္
စီခြာၿပီး ၾကက္ဥကိုဆား၊ ပဲငံၿပာရည္၊ ငရုတ္ေကာင္း နဲ႔နာနာေခါက္ထားတဲ့အထဲကို မႈိကိုႏွစ္ၿပီး
ဆီအိုးကပ္ေလးနဲ႔ေၾကာ္တာပါ။ ေၾကာ္ပီးရင္ေတာ့ဆီစစ္တဲ့စကၠဴေလးေပၚမွာတင္ထားရံုပါဘဲ။
ခရမ္းခ်ဥ္အရိုင္းသီးေလးေတြကေတာ့အိမ္ေရွ႕ကပန္းပင္ၾကားမွာေရာေပါက္ၿပီးမွည့္ေနလို႔ခူး
ၿပီးတို႔စားပါတယ္။
စီခြာၿပီး ၾကက္ဥကိုဆား၊ ပဲငံၿပာရည္၊ ငရုတ္ေကာင္း နဲ႔နာနာေခါက္ထားတဲ့အထဲကို မႈိကိုႏွစ္ၿပီး
ဆီအိုးကပ္ေလးနဲ႔ေၾကာ္တာပါ။ ေၾကာ္ပီးရင္ေတာ့ဆီစစ္တဲ့စကၠဴေလးေပၚမွာတင္ထားရံုပါဘဲ။
ခရမ္းခ်ဥ္အရိုင္းသီးေလးေတြကေတာ့အိမ္ေရွ႕ကပန္းပင္ၾကားမွာေရာေပါက္ၿပီးမွည့္ေနလို႔ခူး
ၿပီးတို႔စားပါတယ္။
ကူကူးေရ...
ReplyDeleteမႈိယပ္ေတာင္ေၾကာ္မစားဖူးလို ့လာစားတယ္။
အဲဒီမိႈေလးေတြကို ဟင္းခ်ိဳပဲ လုပ္ေသာက္ဖူးတာ။ေက်းဇူးပါ ကူးကူးေရ
ReplyDeleteဟုတ္ပါတယ္.. ကူးကူးလဲတုန္ယမ္ဟင္းခ်ိဳထဲ ထည့္ထည့္ခ်က္တာဘဲ.. ဒီတစ္ခါေတာ့ေငြႏွင္းမႈိကုန္ ေနလို႔ရွိတဲ့မႈိန႔ဲစမ္းေၾကာ္ၾကည့္တာ.. အရသာပိုေတာင္ေကာင္းေသးတယ္..း)
ReplyDelete