Pages

Sunday, April 26, 2009

Nutritious Pumpkin Cake



ေရႊဖရံုသီးကိတ္လုပ္ဖို႔အတြက္ေတာ့၊ ေရႊဖရံုသီးကိုအခြံႏႊာၿပီးႏူးေအာင္ၿပဳပ္ထားရပါတယ္။
ၿပီးရင္ေတာ့ဇြန္းနဲ႔ေၿခလိုက္ရံုပါဘဲ။ ေနာက္ေတာ့ကိတ္အတြက္မပါမၿဖစ္
ဂ်ံဳ (၂)ခြက္
ၾကက္ဥ (၂)လံုး
သၾကား (အေနေတာ္)
ဆား အနဲငယ္
မုန္႔ဖုတ္ေဆာ္ဒါ (လက္ဖက္ရည္ဇြန္းေသးတစ္၀က္)
သမေအာင္ေရာေမႊၿပီး ၿပဳတ္ေခ်ထားတဲ့ဖရံုသီးေတြကိုထည့္ေမႊ (ေရာသမေမႊ)ၿပီး ၁၉၀ဒီဂရီနဲ႔
၄၅ မိနစ္ဖုတ္လိုက္ရင္ရပါၿပီ.. မနက္စာအတြက္ ဘဲစားစား၊ အပ်င္ေၿပစားစား၊ ဗိုက္စာလို႔ဘဲ
စားစား၊ စားလို႔ေကာင္းတဲ့ေရႊဖရံုသီးကိတ္ေလးရပါပီ...

8 Comments:

ျမဴးသွ်ရီ said...

ကူကူးေရ....
တယ္ဟုတ္ပါလား.......
ေရႊဖရုံသီးမၾကိဳက္ေပမယ့္.
တကူးတကလုပ္ထားလို ့
စားသြားတယ္စားေကာင္းသားေနာ္။

မိုးေကာင္းသူ said...

ညီမေလးျမဴးကေတာ႔ ထိပ္ဆုံးကပဲေဟ႕။ ဒါလုပ္တာ အခ်ိန္ေတာ႔ ေပးရမယ္ထင္တယ္ေနာ္။ မမေတာ႔ အခ်ဳိပဲြ အတြက္ဆုိ မလုပ္တတ္ဘူး။

nyimuyar said...

လာလည္ ေငးသြားပါတယ္ ညီမေလး :)
Thet Htar

T T Sweet said...

မုန္႔လေးက စားေကာင္းမဲ႔ ပံုေလးေနာ္ ။အခ်ိဳမုန္႔ေတြ သိပ္မလုပ္စားၿဖစ္ဘူး။ ငယ္ငယ္က အဖြားလုပ္တဲ႕ ကန္ဇြန္းဥ ယို စားဘူးတယ္။

Co2zenith said...

;)

lae lae yokes!

Rita said...

wish ur computer to be installed MM font soonest!

Mae said...

ဖတ္လုိ႔ေကာင္းလို႔ အကုန္နီးပါး လာဖတ္သြားပါတယ္ :)

Anonymous said...

What's up, I check your new stuff daily. Your humoristic style is awesome, keep up the good work!

My blog post - dallas tx seo

Post a Comment

ကူးကူးေရ...

 
Powered by Blogger