ေရႊဖရံုသီးကိတ္လုပ္ဖို႔အတြက္ေတာ့၊ ေရႊဖရံုသီးကိုအခြံႏႊာၿပီးႏူးေအာင္ၿပဳပ္ထားရပါတယ္။
ၿပီးရင္ေတာ့ဇြန္းနဲ႔ေၿခလိုက္ရံုပါဘဲ။ ေနာက္ေတာ့ကိတ္အတြက္မပါမၿဖစ္
ဂ်ံဳ (၂)ခြက္
ၾကက္ဥ (၂)လံုး
သၾကား (အေနေတာ္)
ဆား အနဲငယ္
မုန္႔ဖုတ္ေဆာ္ဒါ (လက္ဖက္ရည္ဇြန္းေသးတစ္၀က္)
သမေအာင္ေရာေမႊၿပီး ၿပဳတ္ေခ်ထားတဲ့ဖရံုသီးေတြကိုထည့္ေမႊ (ေရာသမေမႊ)ၿပီး ၁၉၀ဒီဂရီနဲ႔
၄၅ မိနစ္ဖုတ္လိုက္ရင္ရပါၿပီ.. မနက္စာအတြက္ ဘဲစားစား၊ အပ်င္ေၿပစားစား၊ ဗိုက္စာလို႔ဘဲ
စားစား၊ စားလို႔ေကာင္းတဲ့ေရႊဖရံုသီးကိတ္ေလးရပါပီ...
ကူကူးေရ....
ReplyDeleteတယ္ဟုတ္ပါလား.......
ေရႊဖရုံသီးမၾကိဳက္ေပမယ့္.
တကူးတကလုပ္ထားလို ့
စားသြားတယ္စားေကာင္းသားေနာ္။
ညီမေလးျမဴးကေတာ႔ ထိပ္ဆုံးကပဲေဟ႕။ ဒါလုပ္တာ အခ်ိန္ေတာ႔ ေပးရမယ္ထင္တယ္ေနာ္။ မမေတာ႔ အခ်ဳိပဲြ အတြက္ဆုိ မလုပ္တတ္ဘူး။
ReplyDeleteလာလည္ ေငးသြားပါတယ္ ညီမေလး :)
ReplyDeleteThet Htar
မုန္႔လေးက စားေကာင္းမဲ႔ ပံုေလးေနာ္ ။အခ်ိဳမုန္႔ေတြ သိပ္မလုပ္စားၿဖစ္ဘူး။ ငယ္ငယ္က အဖြားလုပ္တဲ႕ ကန္ဇြန္းဥ ယို စားဘူးတယ္။
ReplyDelete;)
ReplyDeletelae lae yokes!
wish ur computer to be installed MM font soonest!
ReplyDeleteဖတ္လုိ႔ေကာင္းလို႔ အကုန္နီးပါး လာဖတ္သြားပါတယ္ :)
ReplyDeleteWhat's up, I check your new stuff daily. Your humoristic style is awesome, keep up the good work!
ReplyDeleteMy blog post - dallas tx seo