Tom Yum Paste ကိုသိမ္းထားတာၾကာၿပီ။ ထိုင္းစာခ်က္ၿပဳတ္နည္းဘေလာ့ေတြ၀င္၀င္
ဖတ္ၿပီးခ်က္မလို႔ၿပင္ဆင္တာလဲသိပ္ၾကာၿပီ..တစ္ခါမွမခ်က္ၿဖစ္ဘူး။ ဒီတစ္ခါေတာ့လာေပ
ေတာ့။ လိုအပ္တဲ့ပစၥည္းေတြကေတာ့
TomYum Paste အစပ္သတ္သတ္လြတ္
ပဲၾကာဇံအနည္းငယ္
ေငြႏွင္းမႈိ နဲ႔ မိႈအညိဳအပြင့္ၾကီး လတ္လတ္ဆတ္ဆတ္
ခ်ဥ္ေပါင္ရြက္
ေရေႏြးကိုဆူေအာင္တည္ၿပီး အားလံုးကိုအဆင္ေၿပေအာင္ေရာသမေမႊလုပ္လိုက္ေတာ့
ၿပီးသြားပါတယ္။ မႈိေတြကိုေတာ့ေနာက္ဆံုးမွထည့္တာေပါ့ေနာ္။ ၿပီးေတာ့မခ်ဥ္လို႔အိမ္
ေနာက္ကခ်ဥ္ေပါင္ပင္ကအရြက္ေလးေတြခူးၿပီးညွပ္ထည့္လိုက္ေသးတယ္။ စပ္ခ်ဥ္ခ်ဥ္
စိမ့္စိမ့္ေလးနဲ႔ေကာင္းမွေကာင္းတဲ့ ကိုယ့္နည္းကိုယ့္ဟန္တုန္ယမ္ဟင္းခ်ိဳေလးတစ္ခြက္
ရပါၿပီ။
ဖတ္ၿပီးခ်က္မလို႔ၿပင္ဆင္တာလဲသိပ္ၾကာၿပီ..တစ္ခါမွမခ်က္ၿဖစ္ဘူး။ ဒီတစ္ခါေတာ့လာေပ
ေတာ့။ လိုအပ္တဲ့ပစၥည္းေတြကေတာ့
TomYum Paste အစပ္သတ္သတ္လြတ္
ပဲၾကာဇံအနည္းငယ္
ေငြႏွင္းမႈိ နဲ႔ မိႈအညိဳအပြင့္ၾကီး လတ္လတ္ဆတ္ဆတ္
ခ်ဥ္ေပါင္ရြက္
ေရေႏြးကိုဆူေအာင္တည္ၿပီး အားလံုးကိုအဆင္ေၿပေအာင္ေရာသမေမႊလုပ္လိုက္ေတာ့
ၿပီးသြားပါတယ္။ မႈိေတြကိုေတာ့ေနာက္ဆံုးမွထည့္တာေပါ့ေနာ္။ ၿပီးေတာ့မခ်ဥ္လို႔အိမ္
ေနာက္ကခ်ဥ္ေပါင္ပင္ကအရြက္ေလးေတြခူးၿပီးညွပ္ထည့္လိုက္ေသးတယ္။ စပ္ခ်ဥ္ခ်ဥ္
စိမ့္စိမ့္ေလးနဲ႔ေကာင္းမွေကာင္းတဲ့ ကိုယ့္နည္းကိုယ့္ဟန္တုန္ယမ္ဟင္းခ်ိဳေလးတစ္ခြက္
ရပါၿပီ။