Pages

Saturday, February 7, 2009

ပန္းေဂၚဖီရိုးခ်ဥ္ေရ

ပန္းေဂၚဖီကိုစူပါမားကတ္မွာအၿမဲ၀ယ္လို႔ရေပမယ့္၊အပြင့္ေသးတယ္။ ေစ်းၾကီးတယ္။ ရာသီခ်ိန္
ေရာက္ပီဆိုရင္ေတာ့ေတာင္ေပၚဖက္မွာစိုက္တဲ့ပန္းေဂၚဖီလတ္လတ္ဆတ္ဆတ္ေတြေစ်းမွာအ
ၿမဲလိုလိုေတြ႔ရတယ္။ ၿမင္ရင္မ၀ယ္မေနႏိုင္ေလာက္ေအာင္ကိုလတ္ဆတ္ၿပီးက်စ္ထုတ္ပြင့္ကား
ေနေတာ့လက္ကအလုိလို၀ယ္မိသားၿဖစ္ေနၿပန္ေရာ၊ ေၾကာ္ေလွာ္ဖို႔ၿပင္ဆင္တိုင္းလဲပန္းေဂၚဖီ
အရိုးအရြက္တံေတြကိုၿဖတ္ပစ္ရတာႏွေမ်ာၿပန္ေရာ၊ ႏုတဲ့အရိုးတံေလးေတြထည့္ေၾကာ္လို႔ရေပ
မယ့္နဲနဲရင့္တဲ့ဟာေတြေတာ့ေရေသခ်ာေဆးၿပီးဆားနယ္ၿပီးအခ်ဥ္တည္ထားတယ္။ (၄)ရက္
ေလာက္ေတာ့ေစာင့္ရတယ္။ ေနလဲၿပတယ္။ ထမင္းမထည့္ဘဲဆားရည္သက္သက္ဆိုေတာ့၊
ခ်ဥ္ၿပီးသြားတဲ့အခါအရိုးတံမာဆတ္ဆတ္ေလးေတြကိုအေနေတာ္လွီးၿပီးေတာ့ငါးေခါင္းနဲ႔အခ်ည္
ဟင္းခ်က္စားပါတယ္။ အတို႔အၿမဳပ္အေနနဲ႕စားလဲေကာင္းမွာပါ။

0 Comments:

Post a Comment

ကူးကူးေရ...

 
Powered by Blogger