Pages

Tuesday, February 17, 2009

သရက္သီးငပိခ်က္

သရက္သီးအစိမ္းငပိခ်က္ဖို႔အတြက္ေတာ့..
သရက္သီးအစိမ္း(ခ်ဥ္တဲ့အသီးပါ၊ တစ္ခ်ိဳ႕သရက္ေတြကအစိမ္းေတာင္မခ်ဥ္ဘူး)
ကိုအခြံံႏႊာပီးေပါက္ေပါက္လွီး (သို႔) ၿခစ္တဲ့စတီးၿပားမွာပါးပါးၿခစ္ယူရမွာပါ။
ၾကက္သြန္ၿဖဴနီဆီခ်က္သတ္ၿပီးရင္ေတာ့့့ခရမ္းခ်ဥ္သီးနဲ႔စိမ္းစားငပိကိုထည့္ခ်က္ပါ၊
အနံ႕ေမႊးလာၿပီဆိုရင္ေတာ့သရက္သီးၿခစ္ၿပီးသားေတြထည့္လိုက္ၿပီးမီးေအးေအးနဲ႔
ႏြမ္းၿပီးေၾကသြားရင္ခ်ဥ္စပ္ေလးနဲ႔ထမင္းပူပူနဲ႔အရမ္းလိုက္ဖက္တဲ့သရက္စိမ္းငပိခ်က္ရပါၿပီ...
အစပ္ကဲခ်င္ရင္ေတာ့ငရုတ္သီးစိမ္းေလးပါလွီးထည့္လိုက္ပါအံုးးး....

2 Comments:

Anonymous said...

ကူကူးေရ..
လာစားသြားျပီေနာ္။။ၾကိုက္လို ့မသြားျပီ။
ျမဴးသွ်ရီ

victory9 said...

အရမ္းႀကိဳက္တယ္။လာစားသြားတယ္ေနာ္။ေနာက္ထပ္
ဟင္းေကာင္းေတြလည္းထပ္ခ်က္အံုး

ဖိုးသားငယ္

Post a Comment

ကူးကူးေရ...

 
Powered by Blogger