Pages

Wednesday, February 18, 2009

ပဲၿပားႏွင့္မႈိ သတ္သတ္လြတ္ဆို

သတ္သတ္လြတ္ဗလေခ်ာင္အတြက္ပဲၿပာနဲ႔မႈိကိုေၾကာ္မွာပါ။ ပဲၿပာကိုေတာ့အတုံးေသး
ေသးလွီၿပီးေၿခာက္ေအာင္ ေၾကာ္လို႔ ရေပမယ့္မႈိကေတာ့ခပ္ထူထူလွီးၿပီးနည္းနည္းေနၿပ
လိုက္တာပါ။ ေငြႏွင္းမႈိကိုသံုးရင္ပိုေကာင္းတယ္လို႔ ကၽြန္မကေတာ့ထင္တယ္။ဘာလို႔လဲ ဆိုေတာ့ေငြႏႈင္းမႈိကအလႊာလႊာေလးနဲ႔မသိရင္ဆိတ္သားေၿခာက္လို၊ အူကလီစာအထပ္
သားလိုဘဲအရမ္းစားလို႔ေကာင္းတယ္။ အစစရာရာၿပင္ဆင္ၿပီးတဲ့ေန႕မွာမွေနမထြက္ပါ။
ဒါေၾကာင့္မၿဖစ္ၿဖစ္ေအာင္ၾကံစည္ဖို႔အတြက္မႈိကိုေရေဆးပါးပါးလွီးၿပီးမီးကင္လိုက္ပါတယ္။
ပဲၿပားကုိၾကြပ္ေအာင္ေၾကာ္ထားၿပီး၊ ၾကက္သြန္ၿဖဴနီပါးပါးလွီးတာကိုၾကြပ္ေအာင္ေၾကာ္ပါ
တယ္။ နႏြင္းနဲနဲအေရာင္ တင္မႈန္႔လဲထည့္ပါတယ္။ ငရုတ္သီးအၾကမ္းမႈန္႔လဲပါတယ္။
ၿပီးရင္ေတာ့ သပ္သပ္ဖယ္ထားတဲ့ပဲၿပားေၾကာ္ကိုေရာ ေမႊလိုက္မီးနဲနဲေၿခာက္သြားတဲ့မိႈ
ေတြကိုလဲ ထည့္ၿပီးအေပါ့ငံၿမည္းၿပီးရင္ေတာ့အထားခံတဲ့သတ္သတ္လြတ္ဘလေခ်ာင္
တစ္ခြက္ရပါၿပီ....


2 Comments:

လင္း said...

စားခ်င္စရာေလး။ လုပ္စားၿကည့္အုန္းမယ္။

sin dan lar said...

ေငြႏွင္းမွိဳဆိုတာ ဒါကိုးးးးး

Post a Comment

ကူးကူးေရ...

 
Powered by Blogger