Pages

Monday, February 25, 2008

ပဲၿပားဘလေခ်ာင္ေၾကာ္

ပဲၿပားကို အတံုးေလးေတြတံုးၿပီး ဆား၊ နႏြင္းနဲနဲသမေအာင္ထည့္၊ ဆီမ်ားမ်ားနဲ႕ ၾကြပ္ေနေအာင္ေၾကာ္၊
ၿပီးရင္ ခပ္ၿပီးဆယ္ထား..ဆီစစ္ထား၊ ၿပီးၾကက္သြန္ၿဖဴနီကို ေၾကာ္..ၿပီးအားလံုးအတူေရာလိုက္ရင္..
အခ်ိန္ၾကာၾကီးထားစားလို႕ရတဲ့ သတ္သက္လြတ္ပဲၿပားဗလေခ်ာင္ေၾကာ္ရပါၿပီ။

2 Comments:

gold said...

I am Hungry Now

စႏၵကူးေမ said...

Eat as you can gold...

Post a Comment

ကူးကူးေရ...

 
Powered by Blogger